Visie

Wie we zijn en waarom we doen wat we doen

Funky Badjas is in 2001 ontstaan uit een creatieve uitspatting van Toine van Hooft om de badjas primair leuker en spannender te maken. De functionele oergedachte 'een badjas blijft een badjas' was daarbij ons motto. Vanuit deze visie en de ruime ervaring in de textielbranche zag Toine de kans en de mogelijkheden om zijn initiatief daadwerkelijk te realiseren en op de markt te introduceren. In 2017 is het bedrijf overgenomen door Saskia van Haaren en Niels Kokmeijer, die beslist geen onbekende zijn in de badjassen wereld. Zij runnen al een flink aantal jaren succesvolle webshops als badjasparadijs.nl en badjas.nl en produceren badjassen onder een eigen label Badrock (zweeds voor badjas). Zij blazen het merk Funky Badjas weer nieuw leven in. En samen met Toine en een energiek en inspirerend team van vrienden, stylisten, vormgevers en internetspecialisten die allen trots zijn op en geloven in het Nederlands design.

Styling

Toine van Hooft aan het woord:
"Het ontwerpen en verzinnen van hippe en onderscheidende badjassen is een geweldig leuk en creatief proces. Voor ons zit echter de uitdaging in het feit om uit dit bewuste proces modellen te distilleren en die daadwerkelijk te realiseren en te produceren, middels innovatieve weeftechnieken en zelf ontwikkelde inzichten."

Funky badjas kopen

Produkt

De kwaliteit staat daarbij zonder uitzondering voorop - zo gebruiken we voor onze badjassen alleen 100% nieuwe gekaarde katoen die reactief is geverfd. De binnenzijde is altijd badstof met hoge vochtopname en de buitenzijde meestal glanzende velours. De dessins kunnen tot 6 kleuren jacquard worden geweven en het gewicht is 390 tot 530 Grs/m2. Al onze  badjassen worden zo milieu- en mensvriendelijk mogelijk geproduceerd volgens öko-tex norm en zelf voeren we een MVO beleid.

Positionering

We gaan voor een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. We kopen in bij betrouwbare fabrikanten die wij intensief begeleiden om de constante kwaliteit van onze badjassen te garanderen. Onze prijs houden we zo laag mogelijk door uitsluitend via non-retail sales te verkopen waardoor we onze badjassen aan een brede groep voor redelijke prijzen van € 69,- tot € 99,- kunnen aanbieden. ** Limited Funky B Collection tot € 179.- ** . En de verzendkosten nemen wij graag voor onze rekening!

Innovatief en origineel

Originele badjas kopen

We focussen ons op het gebruiksgemak en draagcomfort van de badjas. Zo zit op elke Funky Badjas de ceintuur vastgehecht op de rug: geen geworstel meer met een verschoven ceintuur of afgebroken lusjes. Aan deze innovatie herken je de echte originele Funky Badjas.

Een uni badjas is tijdloos maar een Funky Badjas is tijdloos HIP. Onze badjas heeft een veel langere levensverwachting, zeker ten opzichte van de hedendaagse mode en trends die snel vervagen en elkaar in rap tempo opvolgen.  Onze  zijn van hoogwaardige kwaliteit en vervaardigd uit 100% katoen.We zullen je blijven verrassen met onze vernieuwende ideeën, verwerkt middels de nieuwste en laatste technische mogelijkheden. Onze Funky badjassen zijn een lust voor het oog, echter zijn ze tevens uitermate geschikt als sauna badjas .

Kado

Veel van onze klanten verwennen zichzelf met een Funky Badjas, net zoveel anderen geven een exemplaar als origineel kado. Daar hebben we rekening mee gehouden: als je kiest voor geschenk verpakking zal de badjas in kraftpapier met sisaltouw verpakt worden.

funky badjassen

Personaliseren van uw badjas - Funky badjas met naam

Iedereen is uniek en personalisering van items is helemaal van deze tijd! Bij funkybadjas.nl kunnen wij dus niet achterblijven. Heeft u een bedrijfsfeest, een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid waarvoor je onze prachtige collectie badjassen wilt bestellen? Overweeg dan eens om onze badjassen te laten borduren of bedrukken. Dat doen wij namelijk ook! Het vieren van een feest is veelal een speciale aangelegenheid en blijft vaak lang in onze herinnering. Als je een badjas met naam laat  borduren of bedrukken zal bij het dragen van onze kwaliteits badjassen altijd dát ene feest opnieuw worden beleefd in gedachte. Tevens hebben wij binnen ons klantennetwerk ook veel zakelijke klanten. Heb je een bedrijf? Dan is een geborduurde of bedrukte badjas een relatiegeschenk met allure. Een badjas met logo van uw bedrijf is geen give away die dezelfde dag al wordt weggooid, een badjas wordt veel gedragen en een goede promotie van uw bedrijf. 

Een badjas met naam laten borduren doen wij op professionele wijze in eigen beheer. Het voordeel hiervan is dat wij de kwaliteit van de borduring of bedrukking ten alle tijden kunnen bewaken. Het leveren van kwaliteit en tevreden klanten is de hoofdmissie van Funkybadjas.nl. Heb je een mooie badjas gevonden en wil je deze laten  personaliseren met naam of logo? Dan wil je deze natuurlijk zo spoedig mogelijk ontvangen. Dat kan bij Funkybadjas.nl! De levertijd van een heren - en  dames badjas zonder bedrukking is 1 werkdag en de levertijd van een badjas met naam of logo is slechts 2 werkdagen! Onze missie is om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Het bestellen van een badjas moet leuk zijn en geen rocket science! aan de rechterzijde van de pagina, naast uw product, kan je middels de eenvoudige borduurtool met gebruik van de filters een impressie van het eindresultaat. Je kan dan bijvoorbeeld de kleur en het lettertype selecteren naar je eigen smaak.

Heb je advies nodig van onze badjasspecialisten bij je productkeuze? Bel of mail naar onze vriendelijke klantenservice. Zij helpen je graag!