Betalen & Verzenden

Altijd gratis verzending

BESTELLEN Voor 17:00 uur is dezelfde dag al verzonden! Jouw Funky badjas gevonden en voor 17:00 besteld? Dan heb je jouw Funky badjas de volgende dag al in huis! Zodra wij jouw bestelling versturen ontvang je hiervan een bevestiging met hierin de track and trace informatie van PostNL.

BETALEN bij Funky badjas kun je op de volgende manieren betalen:

betaalmogelijkheden Funky badjas

iDeal Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als je telebankiert, kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard (Visa, MasterCard en Maestro) Je kunt jouw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. 

PayPal Met PayPal kan je veilig en snel online betalen of betalingen ontvangen via jouw eigen bankrekening of creditcard. Bij een betaling via PayPal komen verzendbare producten in aanmerking voor PayPal Aankoopbescherming en is de koper beschermd wanneer bijvoorbeeld het product niet wordt ontvangen. Meer informatie over de PayPal Aankoopbescherming

Mister Cash Deze betaalmethode is speciaal geschikt voor bestellingen vanuit België en vergelijkbaar met het iDeal-betaalsysteem in Nederland. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Zo kunt u ook via het betaalscherm van uw eigen bank de benodigde gegevens invoeren.

Betaal na Ontvangst Met de digitale acceptgiro kan je jouw online bestelling betalen via Multifactor. Multifactor voert voor Funky badjas het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaalverzoek van Multifactor via e-mail ontvangt om de gekochte badjas te betalen. Ter goedkeuring van jouw verzoek achteraf te betalen voert Multifactor een gegevenscontrole uit. Multifactor hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot achteraf betalen niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen badjas betalen met een andere betaalmethode. Let op: momenteel is deze betalingsmogelijkheid alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland.