Sauna badjas heren

Wat is er nou lekkerder dan na een zware werkweek je werkkleding te verwisselen voor een badjas en te ontspannen in de sauna? Wij wachten... Niks, toch? De sauna is de ideale plaats om al je stress en zorgen van de week (of maand, of dag) van je af te zweten en waar je even niks hoeft te doen. Geen telefoon mee, geen computer bij de hand, niemand die aan je hoofd zeurt. Alleen jij, de warmte en een sauna-badjas voor heren. Helemaal fijn is het om je saunadagje al van tevoren te plannen. Dan heb je iets om tijdens je werk naar uit te kijken.

Welke herenbadjas is geschikt voor de sauna?

Op onze website kun je herenbadjassen van katoen kopen. Voor de sauna is een badjas van katoen het meest geschikt. Het katoen zoals wij het gebruiken wordt ook wel badstof genoemd en is eigenlijk hetzelfde materiaal waar handdoeken van gemaakt worden. Fleece, dat soms ook voor badjassen gebruikt wordt, voelt heel klam aan als het nat wordt. Badstof is juist heel goed in het opnemen van water. Dat is natuurlijk wat je in de sauna moet hebben, als je nat van het zwembad bent, of zweterig uit een sauna komt.

Zoals je in ons assortiment wel kunt zien, houden wij niet zo van saaie badjassen. Onze ontwerpen zijn alternatief en lekker stoer. Je kunt nu naar de sauna als een koning, een kampioen of een krijger! Wat helemaal mooi is aan die bijzondere ontwerpen: je raakt je badjas nooit meer kwijt tussen alle andere saaie witte badjassen. Zo'n blauwe of rode badjas met nepbont aan de randen, zoals onze king-badjas, valt direct op aan de kapstok.

Sauna badjas heren online kopen

Bij Funky Badjas hebben wij heel veel verschillende leuke badjassen voor de sauna. Onze badjassen zijn allemaal van goede kwaliteit en gaan dus jaren mee. Dat is dus nog een zorg minder aan je hoofd! Onze badjassen zitten comfortabel en lekker ruim. Ze passen dus eigenlijk altijd goed. We raden zelfs aan om een maat kleiner te bestellen dan je normaal zou doen, maar een ruimvallende badjas is vaak helemaal niet zo erg. Een sauna-badjas kan ook een heel leuk cadeau zijn. Geef bijvoorbeeld een sauna-badjas voor dames aan je vriendin, voor haar verjaardag, of koop matchende sauna-badjassen voor je vriendengroep als jullie op vakantie gaan.

Als je een sauna-badjas cadeau geeft, is het heel leuk om iets persoonlijks toe te voegen. Dat kan bij ons ook, want bij Funky Badjas kun je een badjas laten borduren. Zo kun je een naam of iemands initialen op de borst of rug van de badjas laten zetten. Natuurlijk kun je ook de naam van je bedrijf op een badjas zetten. Zo wordt die badjas opeens een heel goed relatiegeschenk. Één ding is in ieder geval duidelijk: met onze badjassen moet je niet bang zijn voor aandacht, want het zijn echte eyecatchers!

Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95
Badjas king van funky badjas
Badjas heren "King" - rood
€ 99,95