Sauna badjas dames

Voor veel vrouwen is de sauna echt de ideale plek om te ontspannen. Het is er lekker warm, je bent meestal met vriendinnen en het beste: je hoeft er helemaal niks. Er zijn geen collega's of bazen die op het laatste moment nog een klusje voor je hebben terwijl je eigenlijk al naar huis wilde en geen afwas die je vanuit de gootsteen beschuldigend aan zit te staren. In de sauna is er alleen ontspanning. Natuurlijk is er wel één ding om je zorgen over te maken: een goede badjas. Gelukkig verkopen bij bij Funky Badjas de mooiste sauna-badjassen voor dames zodat je zelfs daar niet meer over na hoeft te denken.

Mooie sauna badjas voor dames

Bij Funky Badjas vinden we het leuk om net even anders te zijn dan de rest. In de meeste winkels die badjassen voor de sauna verkopen, vind je alleen maar saaie witte of blauwe badjassen. Heel af en toe zit er een tussen met een andere kleur of een patroontje, maar echt coole badjassen zijn schaars. Daarom bestaat onze webshop, om dat gat op te vullen. Wij verkopen badjassen met funky designs die echte eyecatchers zijn als je ermee rondloopt bij de sauna. Onze badjassen zijn dan ook bedoeld voor mensen die het niet erg vinden om op te vallen.

Onze badjassen zien er niet alleen heel leuk uit, maar ze zijn ook nog eens van heel hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze lekker zitten en jaren mee kunnen. Wil je nou echt een persoonlijke badjas? Dan kun je ook nog een badjas met naam bestellen. Wij borduren je naam (of een andere tekst, als je dat wil) op de borst en/of rug van je badjas. Zo'n gepersonaliseerde badjas is natuurlijk ook heel erg leuk als cadeautje, zeker als je een vriend of vriendin hebt met wie je vaak naar de sauna gaat.

Sauna badjas dames online kopen

Bij Funky Badjas verkopen wij badjassen die heel geschikt zijn om mee te nemen naar de sauna. Als je een sauna-badjas zoekt, is het het beste om een badjas van katoen te nemen. Deze badstof neemt het water goed op en is dus heel geschikt om te dragen als je zweterig bent of juist net uit het zwembad komt. Gelukkig zijn onze badjassen allemaal van katoen gemaakt. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Wij verkopen lange badjassen en korte badjassen van katoen. Lange zijn lekker in de winter, als het wat kouder is. De korte badjassen zijn juist fijn om in de zomer te dragen. Kun je gelijk je mooie benen aan de wereld laten zien!

Als je een sauna-badjas cadeau wilt geven, is het ook de moeite om even te kijken naar onze sauna-badjassen voor heren. Hier zitten weer andere leuke designs tussen die voor mannen een perfect cadeau kunnen zijn. Onze badjassen kunnen ook in grote aantallen gekocht worden. Dat is bijvoorbeeld leuk voor een feestje, of als relatiegeschenk. Zeker als je een bedrijfsnaam of de naam van een vereniging erop laat borduren.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
Aanbiedingsprijs € 39,95 Normale prijs € 59,00