Ruilen & Retouren

Ons streven is dat je tevreden bent met de Funky badjas die je shopt bij funkybadjas.nl. Mocht de badjas helaas niet aan je verwachtingen voldoen of helaas niet passen?

Ruilen & Retourneren is geen enkel probleem (m.u.v. de Funky badjassen voorzien van een borduring ).

Badjas(sen) retourzenden?

Retourneren is vrij eenvoudig. Stuur de badjas(sen) - binnen 30 dagen - inclusief de pakbon naar onderstaand adres.

Mocht je een badjas willen ruilen dan kan je dat hierop aangeven. Indien je graag het aanschafbedrag retour ontvangt kun je dit ook op de pakbon aangeven.

Voeg de pakbon toe bij jouw retour en stuur deze op naar:

Retouradres:

VOF BADJAS

Biesland 13

1948RJ Beverwijk

Let op! Binnen uiterlijk 14 kaldenderdagen dienen wij jouw retour ontvangen te hebben!

Wij adviseren je altijd om een zending met Track and Trace te versturen.

Retourvoorwaarden:

De Funky badjas is voorzien van ons label en is onbeschadig en niet gedragen/gewassen (passen mag natuurlijk altijd) - De kosten voor het retourzenden zijn voor de eigen rekening. Funky badjas staat bekend retouren&ruilen snel af te handelen.

Terug te storten bedragen worden zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na het aanmelden van je retourzending (of herroepen van je bestelling) naar je teruggestort of op de factuur verrekend bij achteraf betalen (wij mogen wachten met terugbetalen totdat de artikelen retour zijn ontvangen). Retourneer je de hele bestelling, dan storten wij het aankoopbedrag terug. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.