Originele badjas

Waar denk jij aan als je aan een badjas denkt? Waarschijnlijk aan badstof, één enkele kleur en een beetje een slobberig kledingstuk dat stiekem wel heel lekker zit. Heb je er wel eens aan gedacht om een originele badjas aan te schaffen? Het kan namelijk veel uitbundiger en vooral kleuriger. Omdat wij het ook frustrerend vonden dat het moeilijk is om aan een aparte badjas te komen, hebben wij besloten om een funky alternatief op de uni variant voor iedereen bereikbaar te maken door zes prachtige modellen te ontwerpen en deze exclusief via onze webshop aan te bieden. Zo heb jij zelfs op de momenten dat je even helemaal niets moet een unieke look waar je niet eens heel veel moeite voor hebt hoeven doen.

Aparte badjas

Een badjas vinden die je snel en gemakkelijk omslaat nadat je uit bad of uit de douche komt zal geen hele lastige opgave zijn. Iedere fatsoenlijke kledingwinkel en ieder magazijn van een kledingwebshop hangt ongetwijfeld vol met badstof badjassen die bij het onthaasten zullen helpen. Omdat deze kamerjassen wel doen wat ze moeten doen, maar er ook vaak wat saai uitzien, vonden wij dat het tijd was om datzelfde comfort en gemak te combineren met een uiterlijk dat je niet snel zult vergeten. Gewapend met katoen van topkwaliteit en een enorme dosis bonte ideeën hebben we zes modellen ontworpen – drie voor stoere mannen, drie voor stijlbewuste dames – die jou tot het stralende middelpunt van jouw huishouden of vriendengroep maken.

Het is zelfs mogelijk om jouw funky badjas nog unieker te maken dan hij al is voordat we hem aan jou verkopen. Er zijn namelijk verschillende manieren om je badjas te customizen en op die manier te benadrukken dat jouw luxe badjas helemaal van jou alleen is. Dat kunnen we bijvoorbeeld doen door jouw naam of bijnaam op de badjas te laten drukken of borduren. Mocht je er niet heen voor jezelf, maar een badjas als geschenk zoeken of voor een grote groep op zoek zijn naar unieke badjassen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest of een vrijgezellenparty, dan kun je natuurlijk ook een logo of datum op je badjas laten zetten. De mogelijkheden zijn talrijk. Voor one-of-a-kind zit je hier dus goed.

Originele badjas online bestellen

Ben je op zoek naar een badjas, maar wil je er niet zo bijlopen als iedereen er ’s ochtends of in het weekend al uitziet? In onze webshop kun je gemakkelijk een aparte badjas kopen. En omdat onze funky badjassen nergens anders te koop zijn dan hier, kunnen we je verzekeren, dat een badjas uit ons assortiment jou een exclusieve look gaat opleveren. En een waar je lang van gaat genieten, want wij werken alleen met de beste katoen ter wereld en kunnen je daarom garanderen dat onze originele badjassen een lange levensduur hebben.

Een originele badjas kopen kun je dus gewoon lekker vanuit je luie stoel doen. Zo wordt een badjas bestellen net zo relaxed als er een dragen. En met onze aparte ontwerpen relax je met meer klasse dan ooit tevoren. Bestel dus voor jezelf een badjas online of doe iemand een badjas cadeau. Een aanrader voor iedereen die eens wat anders wil.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95