Ochtendjas heren

Ochtenden beginnen bijna altijd te vroeg. Buren die herrie maken, verkeer op straat, je partner die er vroeg uit moet, soms is het gewoonweg onmogelijk om rustig wakker te worden. Je kunt proberen je nog om te draaien en weer in slaap te komen, maar als dat niet lukt, is er gelukkig nog een andere oplossing: een ochtendjas voor heren. Met een lekkere ochtendjas en een kop koffie erbij is een vervelende ochtend toch nog om te toveren in een rustig begin van de dag.

Modieuze ochtendjassen voor mannen

Een ochtendjas is een kledingstuk dat eigenlijk in geen enkele garderobe mag ontbreken. Natuurlijk, je kunt uit bed gewoon een joggingbroek en een oude trui aantrekken, maar een lekkere kamerjas voelt toch beter. Ochtendjassen zijn niet alleen heel erg comfortabel, maar ze kunnen ook nog heel leuk zijn. Dat bewijzen wij bij Funky Badjas wel met ons assortiment. Onze badjassen wijken af van de typische witte en blauwe badjassen die in elke winkel te vinden zijn. Wij zijn altijd op zoek naar badjassen met leuke, stoere designs. Onze ochtendjassen voor heren maken je vroege ochtend net wat minder vroeg en de wekker van je buren een beetje minder irritant.

Ochtendjassen zijn niet alleen lekker voor in de ochtend, natuurlijk. Ook in de avond, na een lange werkdag is een heren-ochtendjas een heerlijk kledingstuk om in te ontspannen. Even niet meer rondlopen in een net pak (of juist in zware werkkleding), maar lekker onderuit zakken in een ruimzittende badjas. Verder, al zul je er bij het woord 'ochtendjas' niet meteen aan denken, zijn onze katoenen badjassen ook heel geschikt om mee te nemen naar de sauna. Wij hebben mooie ochtendjassen van badstof, die goed vocht opnemen en er ook nog lekker opvallend uitzien.

Ochtendjas heren online kopen

Op de webshop van Funky Badjas kun je allemaal bijzondere ontwerpen vinden. Onze ochtendjassen zijn beslist eyecatchers en hebben daarnaast ook nog een heel hoge kwaliteit. Ze gaan dus jaren mee! Dat is natuurlijk perfect, want kleren worden vaak alleen maar comfortabeler naarmate je ze vaker draagt. Onze heren-ochtendjassen vallen lekker ruim. Zo weet je ten minste zeker dat ze passen. Badjassen kunnen eigenlijk nooit te groot zijn. Ook handig: mocht je in de jaren dat je deze badjas gebruikt nou een beetje aankomen, dan past de badjas gewoon nog prima.

Bij Funky Badjas verkopen wij zowel ochtendjassen voor heren als ochtendjassen voor dames. Net als onze heren-ochtendjassen, hebben onze dames-ochtendjassen heel mooie designs. Een ochtendjas voor dames is ook heel leuk als cadeau, voor je vrouw, een vriendin of een collega bijvoorbeeld. Zeker als je hem wat persoonlijker laat maken. Wij bieden geborduurde badjassen aan, of badjassen met bedrukking. Uiteraard kan dit ook bij herenbadjassen. Een geborduurde of bedrukte ochtendjas is een leuk en persoonlijk cadeau, waarmee je iemand eigenlijk uitnodigt om eens lekker te gaan ontspannen. Dat kan iedereen tegenwoordig wel gebruiken! Verder zijn onze gepersonaliseerde badjassen ook te koop in grote aantallen, zodat je iedereen op een feestje, of bij een vereniging dezelfde badjas kan geven.

Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 89,95