Ochtendjas dames

Ochtendjas is eigenlijk gewoon een ander woord voor badjas. Toch lijkt het niet helemaal hetzelfde te betekenen. Als je 'badjas' intypt bij Google krijg je vooral foto's van nogal onflatteuze badjassen van badstof, die allemaal op elkaar lijken. 'Ochtendjas' geeft een ander resultaat: schattige kamerjassen van fleece of zelfs van dunnere stof die vaker gedragen worden door zwoel kijkende modellen. Eigenlijk is dat het enige verschil: de associaties die mensen met het woord hebben. Een ochtendjas voor dames is in principe hetzelfde als een badjas voor dames.

Ochtendjas voor dames - het meest ontspannen kledingstuk

Ochtendjas, kamerjas of badjas. Hoe je het ook wilt noemen, één ding is duidelijk: een ochtendjas is synoniem voor ontspanning. Ga maar na, de momenten waarop je een ochtendjas draagt zijn de momenten dat je even tijd voor jezelf hebt. In de sauna, op vakantie, of gewoon op een luie zondagochtend. Het dragen van een ochtendjas is zelf ook ontspannend. Ze zitten altijd comfortabel en lekker ruim (wat ook handig is als je een tijdlang iets té ontspannen hebt geleefd) en ze gaan heel makkelijk aan. Omslaan en dichtknopen. Dat is wel wat anders dan die moordende skinny jeans en stiletto's.

Bij Funky Badjas vinden we het natuurlijk heel belangrijk dat de badjassen comfortabel zitten. Wat wij ook heel belangrijk vinden: het uiterlijk. Want ook al draag je ochtendjassen meestal niet in het openbaar, dan nog voelt het lekkerder om iets moois aan te hebben. Daarom zijn wij altijd op zoek naar de leukste, meest originele en schattigste designs die we kunnen vinden. Onze ochtendjassen springen er echt uit door hun kleuren en patroontjes. Dat is nog eens relaxen in stijl!

Ochtendjas dames online kopen

Op de webshop van Funky Badjas kun je super veel leuke en hippe ochtendjassen voor dames (en ook ochtendjassen voor heren) vinden. Zoals gezegd doen wij altijd ons best om de coolste designs bij elkaar te zoeken en als je door onze catalogus bladert kun je waarschijnlijk wel zien dat dat gelukt is. Natuurlijk blijven we onze ogen open houden. Dus als je later nog een tweede dames-ochtendjas of heren-ochtendjas zoekt, kom dan vooral nog een keer kijken. Ochtendjassen kun je eigenlijk nooit teveel hebben en als je er meer dan één hebt, hoef je het ook niet meer uit te stellen om hem te wassen. Want ja, hij zit wel heel erg lekker, maar af en toe moet hij toch de wasmachine in.

In onze webshop kun je ochtendjassen vinden van badstof en ochtendjassen van fleece. Onze badjassen zijn zeker niet alleen geschikt voor in de ochtend. Badjassen van katoen zijn heel lekker om te dragen bij het zwembad of bij de sauna. Onze badjassen van fleece zijn dan weer geweldig om thuis te dragen na een lange dag, of op een lazy morning. Bekijk ons assortiment maar eens en vindt de ochtendjas die echt helemaal jou is.

Dames badjas "Flowerpower"
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Dames Badjas "Flowerpower"
Dames Badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00