Ochtendjas

Een ochtendjas is eigenlijk gewoon een ander woord voor een badjas. Soms worden ze ook wel kamerjassen genoemd. Toch hebben al die woorden een ander gevoel. Een badjas klinkt als een kledingstuk dat je draagt naar een sauna, of als je net uit de douche komt. De meeste badjassen zijn van badstof gemaakt en zijn eigenlijk gewoon een handdoek die je aan kunt trekken. Een kamerjas klinkt dan weer meer als een zwaardere jas in bordeauxrood of donkergroen, die rijke mannen dragen als ze met hun vrienden dure sigaren roken in hun luxe landhuis. En dan tot slot: de ochtendjas.

Wanneer draag je een ochtendjas?

'Wanneer draag je een ochtendjas' is natuurlijk een beetje een duffe vraag: in de ochtend natuurlijk! Zoals gezegd is 'ochtendjas' eigenlijk gewoon een ander woord voor 'badjas'. Toch klinkt het anders. Bij een ochtendjas denk je niet aan een zwaar katoenen geval, maar eerder aan een korte jas van fleece of misschien zelfs wel van dunnere stof, zoals satijn. Een ochtendjas is zeker iets waarin je je kunt vertonen als je vriend of vriendin voor het eerst is blijven slapen. En ook al heet het dan een ochtendjas, het is ook een erg geschikt kledingstuk voor de avond vóór die ochtend.

Een badjas waarin je je kunt vertonen dus. Als je het zo bekijkt, dan zijn eigenlijk alle badjassen van Funky Badjas ook prima als ochtendjassen. Onze designs zijn lekker eigenwijs. Iets heel anders dan die saaie witte of blauwe badjassen die je in de meeste winkels kunt kopen. Wat dat betreft zouden we onze site ook 'Funky Ochtendjas' kunnen noemen. Onze hippe designs vallen in ieder geval altijd op. Ook als je tegen de stroom in gaat en je ochtendjas op een ander moment dan in de ochtend draagt.

Ochtendjas online kopen

Bij Funky Badjas hebben wij een heleboel fancy ochtendjassen in de aanbieding. Wil je een mooie ochtendjas in een opvallende kleur, of juist een met een grappig design? Wij verkopen alle badjassen die je ooit zou willen hebben. Bij Funky Badjas hebben we ochtendjassen voor heren en ochtendjassen voor dames. Al onze dames-ochtendjassen en heren-ochtendjassen zijn te vinden in onze catalogus. Kijk maar eens even rond.

Uiteindelijk zijn ochtendjassen, kamerjassen en badjassen natuurlijk gewoon dezelfde dingen. Of de naam nou andere associaties geeft of niet, een ochtendjas is gewoon een badjas. Daarom kun je onze 'ochtendjassen' ook prima dragen naar de sauna of bij het zwembad. Badjassen of ochtendjassen van katoen zijn heel goed in het opnemen van water. Die zijn dus heel lekker om te dragen na het douchen of na een bad. Maar ze zitten ook gewoon lekker zacht en warm. In de ochtend, avond of gewoon in de winter zijn ze dus geweldig om thuis te dragen. Kopje koffie of warme chocolademelk erbij en genieten maar.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95

Ochtendjas voor dames en heren met naam!

Het woord zegt het al! Ochtendjassen of  badjassen met naam laten borduren op jouw Funky badjas doen wij ook. Maar dit betekent uiteraard niet dat je alleen namen kan laten borduren. Wat dacht je van teksten als “papa” of “mama” laten borduren op bijv. onze Superman badjas of een koningsmantel badjas. We zien ook geregeld dat klanten een bijzondere bijnaam op de badjas willen laten borduren. Wij denken graag met je mee, dus mocht je vragen hebben of een originele bedrukking wensen, neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar een origineel (kraam) cadeau of relatiegeschenk? Dan zijn onze fancy Funky badjassen met naam  een echte aanrader! Naast de productafbeelding kan je eenvoudig middels onze borduurtool een impressie krijgen van het eindresultaat. Het is niet alleen geschikt als cadeau voor een ander, maar u kunt het uzelf natuurlijk ook cadeau doen. Onze badjassen zijn van hoge kwaliteit en zijn heerlijk zacht.