Luxe badjas

In een luxe badjas geniet je niet alleen van rust en ontspanning, maar ook van een beetje stijl en klasse. Een badjas moet in de eerste plaats natuurlijk lekker zitten en makkelijk om te slaan zijn, maar wie zegt dat gemak en elegantie niet hand in hand kunnen gaan? Wie op zoek is naar een stijlvolle, originele badjas is bij ons precies aan het juiste adres. Onze funky badjassen zijn namelijk ontworpen vanuit het idee dat de badjas wel wat meer kleur en stijl kunnen gebruiken. Zo zijn onze exclusieve dessins een modieus alternatief voor de ietwat saaie kamerjas met één kleur. Die kennen we nu wel. Het is tijd voor wat nieuws.

Luxe badjas: stijl en kwaliteit

Wie zichzelf wil verwennen met een luxe badjas of een badjas cadeau wil doen aan vrienden of familie neemt natuurlijk geen genoegen met de eerste de beste kamerjas. Daar zijn wij ons absoluut van bewust. Onze luxe badjassen zijn daarom ook pas af als het draagcomfort optimaal is. Als je in bad bent geweest of gedoucht hebt en onze badjassen aantrekt, moet je meteen kunnen ontspannen met een kop koffie of thee. Met minder nemen wij geen genoegen. Daarom besteden wij niet alleen veel aandacht aan de hippe, onderscheidende ontwerpen van onze funky badjassen, maar ook aan de lange levensduur van het materiaal.

Het katoen in onze badjassen is afkomstig van fabrikanten die voor een geweldige prijs de beste materialen aanbieden, zodat wij naar jou toe hetzelfde kunnen doen. Alle badjassen in onze online winkel hebben een binnenzijde van badstof die zeer veel vocht op kan nemen, terwijl de buitenzijde meestal van velours is, dat prachtig glanst in de zon. Bovendien zitten onze luxe badjassen altijd lekker. Je hoeft nooit meer te balen van uitgescheurde lusjes en als gevolg daarvan een badjas die niet prettig meer dichtknoopt. Bij al onze modellen zit de ceintuur namelijk aan de achterkant vastgehecht, zodat hij altijd goed zit.

Luxe badjas online bestellen

Mensen kopen tegenwoordig steeds meer kleding online. Waarom zou je dan ook niet via het internet je nieuwe, luxe badjas kopen? In plaats van een winkel bezoeken en misschien wel teleurgesteld worden door het aanbod, koop je bij ons binnen no-time jouw ideale badjas online. Kies uit een van onze hippe, uitzonderlijke ontwerpen, selecteer jouw maat en kort daarna wordt jouw gloednieuwe, luxe badjas bij jou thuis afgeleverd. Wij streven er namelijk naar dat het gemak van onze badjassen ook in ons bestelproces terug te vinden is. Zo hoef jij na aflevering alleen nog maar te genieten van het comfort en de luxe van onze exclusieve trendy badjassen.

Onze prachtige badjassen geven wat meer kleur en stijl aan je ochtenden of avonden. Daar wil iedereen toch van genieten? Je kunt daarom voor jezelf een badjas bestellen, maar iemand anders verwennen met een van onze funky badjassen is misschien nog wel leuker. De luxe en totale ontspanning die je voelt als je een badjas als geschenk krijgt is een gevoel dat je niet snel zult vergeten.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
badjas kimono
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95