Lange badjas

Wat is er beter dan een lekkere deken om mee op de bank te liggen? Een deken die je aan kunt trekken! Laat dat nou precies zijn wat een lange badjas is. Hoe fijn is het om je na een drukke dag in een zachte, lange badjas te wikkelen en gewoon even helemaal niks te doen? Drankje erbij, muziekje of tv aan. Ook voor katten is een badjas onweerstaanbaar, dus katteneigenaren krijgen direct een knuffelbeest op schoot. Dat klinkt toch als de perfecte avond?

Lange badjas: handig en comfortabel

Een lange badjas is het ideale kledingstuk als je even helemaal tot rust wilt komen. Waar kleding die je normaal overdag moet dragen soms gemaakt lijkt om mensen te martelen (skinny jeans, stiletto's, colbertjes en overhemden bij warm weer) zijn badjassen altijd heel comfortabel. Je slaat ze om en knoopt ze vast, er is geen kunst aan. Een lange badjas is, zoals gezegd, heerlijk zacht en warm. Een perfect kledingstuk om te dragen als je thuis bent en voorlopig niet naar buiten hoeft.

Bij Funky Badjas verkopen wij badjassen van katoen. Badjassen van katoen (of "badstof") zijn heel geschikt om te dragen op natte huid. Je kunt ze dus perfect meenemen naar de sauna, of aantrekken als je net gedoucht hebt of uit bad komt. Lange badjassen van katoen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als handdoeken. Het is dus eigenlijk niet eens nodig om je af te drogen na het douchen, als je een badjas klaar hebt hangen. Zeker een badjas met capuchon is dan geschikt, want die kan ook nog eens over je haar heen. Geen last van water op de bank!

Lange badjas kopen

Bij Funky Badjas hebben we een groot assortiment aan lange en korte badjassen. Onze naam laat al we zien dat we niet zomaar de saaie witte en lichtblauwe badjassen verkopen die je overal tegenkomt. Funky Badjas is altijd op zoek naar coole, nieuwe designs die echt een statement kunnen maken. In onze badjassen voel je je niet alleen comfortabel, maar ook nog eens modieus. Mocht er dan onverhoopt iemand langskomen om je ultieme rust te verstoren, dan hoef jij je in ieder geval niet te schamen voor hoe je erbij loopt.

Maar onze collectie gaat niet alleen om looks. Wij besteden ook veel aandacht aan de kwaliteit van onze kleding. Daarom kun je er zeker van zijn dat onze badjassen jaren mee kunnen. Comfort, kwaliteit en klasse dus. Wil je een badjas die een persoonlijke touch heeft? Kies dan voor een badjas met bedrukking of een geborduurde badjas. Met jouw eigen naam, initialen of andere tekst wordt je badjas pas echt van jou. Al onze badjassen zijn perfect voor een luie ochtend, een rustige avond of een lekker dagje naar het zwembad of de sauna. Dat klinkt toch heerlijk?

Mocht je nou juist zin hebben in géén rustige avond: Onze badjassen kunnen ook in grote aantallen besteld worden (ook met bedrukking of borduring). Super leuk voor een themafeest!

Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95
Badjas king van funky badjas
Badjas heren "King" - rood
€ 99,95