Korte badjas

Een badjas is natuurlijk een heerlijk kledingstuk op heel veel verschillende momenten. Je kunt hem 's ochtends dragen, als je net uit bed komt. De naam 'ochtendjas' bestaat niet voor niks als synoniem voor badjas. Maar ook in de avond, of naar de sauna, of naar het zwembad. Badjassen kunnen het hele jaar door, in de zomer en in de winter. Natuurlijk is een lange badjas in de zomer wel heel warm. Daarom verkopen wij ook korte badjassen. Maar van ons mag je je korte badjas ook in de winter dragen, hoor.

Korte badjas dragen

Een korte badjas is op veel momenten heel fijn om te dragen. In de zomer is een lange badjas vaak te warm, maar soms wil je toch echt een badjas aan. Bijvoorbeeld als je een dagje lekker naar de sauna of naar een kuuroord gaat. Een korte badjas biedt dan uitkomst. Een korte badjas van badstof is heerlijk om mee te nemen naar de sauna. Hij neemt het vocht goed op en is dus ideaal als je nat bent van een zwembad (of door zweet), maar is door zijn lengte niet te warm. Plus, als je na je vakantie met mooie gebruinde benen terugkomt, moet je dat natuurlijk wel aan de wereld kunnen showen.

Maar een badjas hoef je echt niet alleen te dragen als je uit de sauna komt, er zijn genoeg andere momenten. Op een ochtend of avond in de zomer bijvoorbeeld, als het een beetje afgekoeld is en je lekker iets comfortabels aan wil trekken. Natuurlijk mag je een korte badjas ook in de winter dragen. Als het te koud is om gewoon een vest aan te trekken, is een korte badjas een prima alternatief. Pyjamabroek eronder en lekker op de bank met een mok koffie of warme chocolademelk. Eigenlijk is een badjas gewoon een ander woord voor ontspanning.

Korte badjas online kopen

Bij Funky Badjas verkopen wij lange badjassen en korte badjassen met allemaal verschillende leuke designs. We hebben badjassen in aparte kleuren of met opvallende prints. Zo hoef je een keertje niet in die standaard witte of blauwe badjas te lopen. Comfortabel en stijlvol, dat is onze missie. Niet alleen onze prints verschillen, trouwens, maar ook onze modellen. Zo hebben we bijvoorbeeld badjassen met capuchon of zonder capuchon.

Onze focus ligt altijd op het bij elkaar verzamelen van de leukste en meest sprekende badjassen om te verkopen. Dat betekent natuurlijk niet dat we geen oog hebben voor kwaliteit. De badjassen van Funky Badjas kunnen jaren meegaan. Dat maakt het comfort van onze badjassen alleen nog maar meer. Kleding heeft toch al de neiging om beter te gaan zitten als je het langer draagt. Onze korte badjassen (en de lange badjassen ook) vallen lekker ruim, zodat ze altijd goed dicht kunnen en nooit gaan knellen. Mocht je in die jaren dat je onze badjas draagt dan een keertje wat aankomen, afvallen of zelfs zwanger worden? Geen probleem, een badjas van Funky Badjas blijft gewoon passen!

Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00