Kamerjas heren

Een kamerjas voor heren staat voor meer dan alleen volledige ontspanning. Een echte heer wil natuurlijk wel ontspannen in stijl. Wie op zoek gaat naar een badjas die daarbij past komt er echter al snel achter dat het overgrote merendeel van het aanbod uit eenkleurige ochtendjassen bestaat. Een veilige keuze, maar het kan spannender en vooral hipper. Kijk maar eens naar onze badjassen: allemaal badjassen die wat modieuzer en bonter zijn de saaie, eenkleurige look die de meeste mensen met een kamerjas associëren. Zo hoef je er als stijlvolle man niet minder hip uit te zien wanneer je de drukte van alledag achter je laat en in de relaxmodus gaat.

Kamerjas heren: hoge kwaliteit, goede prijs

Omdat wij niet begrijpen waarom de kamerjas achterblijft bij de snelle ontwikkelingen in de modewereld, hebben wij een aantal prachtige kamerjassen ontworpen met exclusieve designs die je niet snel zult vergeten. Laat je overtuigen door de royale uitstraling van onze fluweelrode of koningsblauwe King, het chique, oriëntaalse karakter van onze Samurai of de sportieve look van de rode of blauwe Champ. Een veelzijdig aanbod waarin voor iedere modebewuste man wel iets te vinden is. Deze modellen zijn exclusief in onze webshop te koop. Je vindt ze dus in geen enkele andere winkel, ook niet online. En daardoor kun je er zeker van zijn dat een funky badjas jou tot de koning van je vriendenclub maakt. Zelfs als je voor een ander model dan de King gaat.

Hoe leuk de onze funky badjassen er ook uit zien, het belangrijkste is nog altijd dat een kamerjas lekker zit en makkelijk in gebruik is. Daar hebben wij natuurlijk ook rekening mee gehouden. Al onze badjassen zijn gemaakt van volledig nieuw, gekaard katoen, waarvoor wij uitsluitend samenwerken met de beste fabrikanten ter wereld. Op die manier kun je ervan uitgaan dat onze kamerjassen niet alleen van het beste materiaal gemaakt zijn, maar ook nog eens voor de beste prijs aangeboden worden. Zo betaal jij nooit te veel voor het relaxen in een prachtige kamerjas.

Kamerjas heren online kopen

Waarom zou je voor stijlvolle ontspanning genoegen nemen met een kamerjas van het soort dat iedereen al draagt? In onze webshop bestel je snel en gemakkelijk een opvallende, originele kamerjas met een exclusief ontwerp. Bovendien wordt jouw funky badjas snel bij jou aan de deur bezorgd. Makkelijk toch? Het gemak, het draagcomfort en de elegantie van onze kamerjassen voor heren is altijd dichtbij. Je bestelt de kamerjassen uit onze webshop met hetzelfde gemak als waarmee je ze omslaat. Bovendien vinden wij onze funky badjassen pas goed genoeg om te verkopen als we zeker weten dat jij je meteen goed voelt als je er een aantrekt. Jij neemt met minder toch ook geen genoegen?

Het is niet nodig om een keuze te maken tussen comfort en stijl. De exclusieve katoenen kamerjassen in ons assortiment bewijzen dat je het allemaal tegelijk kunt hebben. Ben je niet op zoek bent naar een kamerjas voor jezelf, maar naar een cadeautje waarmee je een vriendin of een vrouwelijk familielid kleurrijk kunt laten ontspannen? Kijk dan ook eens bij onze prachtige kamerjassen voor dames.

Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 89,95