Kamerjas dames

Een kamerjas voor dames is pas geslaagd als hij lekker zit, helpt met afdrogen en er een beetje stijlvol uitziet. Je mag ervan uitgaan dat iedere fatsoenlijke kamerjas over die eerste twee eigenschappen begint, maar als je op zoek gaat naar een hippe badjas met een bijzondere uitstraling, kom je er al snel achter dat het aanbod eigenlijk helemaal niet zo groot is. Je kunt dan genoegen nemen met de klassieke ochtendjas, die altijd werkt, maar ook wel wat saai is. Maar je kunt ook eens een kijkje nemen in onze webshop. Hier vind je namelijk de mooiste badjassen met de meest exclusieve ontwerpen, zodat je er ook bij het ontspannen prachtig uitziet.

Kamerjas voor modebewuste dames

Wij verbazen ons erover dat de kamerjas er in de snel veranderende wereld van de mode eigenlijk altijd ongeveer hetzelfde uit is blijven zien. Omdat wij ons ervan bewust zijn dat de modebewuste vrouw van tegenwoordig er ook gewoon goed uit wil zien als ze na een dag keihard werken op de bank hangt of in het weekend uitgebreid aan het ontbijt zit, vonden wij dat het tijd was dat daar verandering in kwam. Daarom hebben wij drie modellen kamerjassen voor vrouwen ontworpen, alle drie met hun eigen stijl. De elegante Snowleopard, de Flower Power die je terug brengt naar de jaren zestig en de Stonewashed, die op de traditionele badjas lijkt, maar wel met een eigentijdse twist.

Je kunt je natuurlijk pas echt ontspannen als je je niet druk hoeft te maken om de hoe lekker je katoenen kamerjas zit en hoelang hij meegaat. Je snapt wel dat wij dat alvast voor jou doen, zodat jij je na aankoop bijna helemaal niet meer kunt herinneren wat zorgen überhaupt zijn. Wij houden de kwaliteit zo hoog mogelijk en de prijs zo laag mogelijk, zodat jouw exclusieve, originele kamerjas lang meegaat. Of je hem nu alleen thuis draagt of hem meeneemt naar de sauna en je stiekem meteen al op je best voelt omdat je er veel beter uitziet dan je vriendinnen.

Kamerjas dames online bestellen

Als je naar een kledingwinkel in de buurt gaat, bestaat het risico dat je onverrichterzake terug naar huis moet of genoegen moet nemen met een kamerjas die misschien niet helemaal aan jouw wensen voldoet. Maar zelfs in de vele kledingwebshops kom je vooral het eenkleurige tegen. Moet je daar dan genoegen mee nemen? Natuurlijk niet! Bij ons bestel je snel en eenvoudig de prachtige badjas waarvan je misschien dacht dat ze alleen in je favoriete serie te zien zijn. En je hoeft er niet eens lang op te wachten.

Wie op zoek is naar een fleurig, spannend alternatief voor de klassieke uitstraling van traditionele badjas, is hier aan het juiste adres. Onze kamerjassen maken jouw relaxte ochtenden en vermoeide avonden wat kleurrijker, zodat jij in alle elegantie van je rust kunt genieten. Mocht je niet voor jezelf, maar voor een mannelijke vriend of familielid op zoek zijn naar een cadeau waarmee hij de druk van zich af voelt glijden, kijk dan ook eens naar onze kamerjassen voor heren.

Dames badjas "Flowerpower"
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Dames Badjas "Flowerpower"
Dames Badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00