Informatie

Bestelling plaatsen bij Funky

Het online shoppen van een funky badjas is leuk & makkelijk! Wanneer je de badjas van je dromen hebt gevonden, selecteer je deze en klik je op "deze wil ik". Wil je de badjas laten voorzien van een profesionele borduring dan kun je dit ook direct aangeven.

Levertijd

Wij maken het bij Funky  badjas onze klanten graag makkelijk op alle vlakken. Niet alleen de webwinkel is overzichtelijk, ook leveren wij snel uit eigen voorraad. Bestel jij je badjas vandaag voor 17.00 uur kan je hier morgen al van genieten. Dit is met uizondering van pré-orders en met uitzondering van badjassen met naam of borduring. In het laatste geval is de levertijd slechts 1 werkdag langer.

Verzendkosten

Je profiteer bij funkybadjas.nl ALTIJD van GRATIS verzending!

Pre-orders

Wanneer een badjas is uitverkocht (en wij druk bezig zijn om deze weer te herproduceren), kan het zo zijn dat je alvast een pre order kunt plaatsen. Deze badjassen kun je herkennen aan de tekst "pre order" onder de productfoto van de desbetreffende badjas. Je plaatst dan je bestelling en wij houden deze bestelling vast totdat wij deze funky badjas weer leverbaar hebben. In de productomschrijving van de badjas wordt aangegeven wanneer wij de badjas verwachten te kunnen versturen. Indien je een pre-order plaatst en kiest voor achteraf betalen, is het de bedoeling dat je de betaling binnen de aangegeven betalingstermijn voldoet. Wanneer je hier langer mee wacht, komen er namelijk kosten bij.

Klachten

Heb je een klacht helpt onze vriendelijke klantenservice je graag. Dagelijks zijn wij tot 22.00 uur geopend en wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw klacht op te lossen. Tevens kan je jouw klacht per mail zenden, je mail wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord. Tevreden klanten staat bij ons hoog in het vaandel en we zullen ten alle tijden zorgdragen voor een oplossing wat binnen onze mogelijkheden ligt.

Betaalmogelijkheden  

  • Ideal - Hier zijn de volgende banken bij aangesloten: ABN AMRO, ING, Rabobank, Regiobank, Van Lanschot bankiers en SNS bank.
  • Achteraf betalen - Via dit betaalmiddel kan je achteraf betalen en eerst kijken of de badjas je goed past
  • Creditcard - Bij Funkybadjas kan je ook veilig betalen met je Visa creditcard, American Express, of Mastercard. Houd in dat geval je CVC-code bij de hand die achterop je creditcard is terug te vinden, dit is de 3-cijferige code.
  • Paypal - Je wordt na het plaatsen van je bestelling in dit geval doorgestuurd naar de website van Paypal en daar veilig betalen. 
  • Giropay
  • Sofort banking
  • Overboeking

Offerte grote aanvraag

Op Funkybadjas kan je dus supertrendy  badjassen bestellen vanaf 1 stuk. Wij doen ook veel voor de zakelijke markt, dus mocht je een grote of custommade aanvraag willen doen kan dat. Ons bedrijf is hier volledig op ingericht en mocht u iemand willen spreken om je wensen door te nemen en hieropvolgned een scherpe offerte te ontvangen kan je vragen naar Niels. Hij inventariseert al jouw badjas wensen, denkt mee, ook als het gaat om het bestellen van badjassen met naam of logo.

Een bestelling retourneren

Is de badjas toch niet de badjas van je dromen? Jammer, maar uiteraard geen enkel probleem. Je kunt de reeds ontvangen badjassen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons retour sturen. (Bij een pre-order gaan de 14 dagen pas in vanaf het moment dat je de badjas hebt ontvangen)

Stuur de badjas inclusief pakbon naar onderstaand adres:

Funky Badjas

T.a.v. Retouren

Biesland 13

1948RJ Beverwijk

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van je retourzending wordt het order bedrag direct teruggestort via de betaalwijze welke is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. Indien men de badjas wenst te ruilen; sturen wij dezelfde werkdag nog de nieuwe badjas toe.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95