Informatie

Hoe plaats ik een bestelling bij funkybadjas.nl?

Het online shoppen van een funky badjas is leuk & makkelijk! Wanneer je de badjas van je dromen hebt gevonden, selecteer je deze en klik je op "deze wil ik". Wil je de badjas laten voorzien van een profesionele borduring dan kun je dit ook direct aangeven. Wij leveren alle badjassen (m.u.v. de Pre-orders) voor 22:00 besteld, de volgende werkdag!

Wat zijn de verzendkosten?

Je profiteer bij funkybadjas.nl ALTIJD van GRATIS verzending!

Wat houdt een pre order in?

Wanneer een badjas is uitverkocht (en wij druk bezig zijn om deze weer te herproduceren), kan het zo zijn dat je alvast een pre order kunt plaatsen. Deze badjassen kun je herkennen aan de tekst "pre order" onder de productfoto van de desbetreffende badjas. Je plaatst dan je bestelling en wij houden deze bestelling vast totdat wij deze funky badjas weer leverbaar hebben. In de productomschrijving van de badjas wordt aangegeven wanneer wij de badjas verwachten te kunnen versturen.

Indien je een pre-order plaatst en kiest voor achteraf betalen, is het de bedoeling dat je de betaling binnen de aangegeven betalingstermijn voldoet. Wanneer je hier langer mee wacht, komen er namelijk kosten bij.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Is de badjas toch niet de badjas van je dromen? Jammer, maar uiteraard geen enkel probleem. Je kunt de reeds ontvangen badjassen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, aan ons retour sturen. (Bij een pre-order gaan de 14 dagen pas in vanaf het moment dat je de badjas hebt ontvangen)

Stuur de badjas inclusief pakbon naar onderstaand adres:

Funky Badjas

T.a.v. Retouren

Biesland 13

1948RJ Beverwijk

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Na ontvangst van je retourzending wordt het order bedrag direct teruggestort via de betaalwijze welke is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling.

Indien men de badjas wenst te ruilen; sturen wij dezelfde werkdag nog de nieuwe badjas toe.

Badjas heren "King"
Badjas heren "King"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00