Herenbadjas

Iedereen heeft het soms nodig om even alles los te laten en lekker op de bank te zitten en niks te doen. Zo'n avondje op de bank is natuurlijk heerlijk, met een leuke film erbij, een goed boek, of misschien wel gewoon helemaal niks. Eigenlijk is er maar één ding dat zo'n avond echt nodig heeft: een lekkere herenbadjas. Want een goede kamerjas, een comfortabele bank en je telefoon uit: dat is het ideale recept voor een ontspannen avond.

Funky herenbadjassen met coole designs

Als je onze website al hebt bekeken, is het je vast al opgevallen dat wij niet de standaard witte herenbadjassen verkopen, of de blauwe badjassen met een streepje. Wij hebben badjassen voor mannen die het leuk vinden om iets alternatiefs te dragen. Onze badjassen hebben designs die lekker apart zijn. Sommige zijn grappig, andere juist modieus. Zo kun je een badjas kopen die helemaal past bij je persoonlijkheid. Voel jij je een koning, een krijger of een kampioen? Wij hebben het allemaal voor je.

Onze badjassen voor heren zitten niet alleen heel lekker, maar zijn ook nog eens leuk om te dragen. Elke man die onze Samurai-badjas heeft, zal zich op een bepaald moment niet meer in kunnen houden en stiekem een paar karatetrappen in de lucht maken. Gewoon om te kijken hoe dat voelt. Onze King-badjas nodigt uit om als een koning in de beste stoel van het huis te gaan zitten en neer te kijken op (denkbeeldige) onderdanen (of gewoon op de kinderen). Ook onze Champ-badjas is heerlijk om je in uit te leveren. Waar ben jij een kampioen in? Misschien voel je je wel een bokser, of een worstelaar. Onze herenbadjassen zijn dus niet alleen heerlijk comfortabele badjassen, maar prikkelen ook nog eens de fantasie.

Herenbadjas online kopen

Funky Badjas is een webshop waar een heleboel leuke, aparte en alternatieve badjassen verkocht worden. Wij hebben badjassen voor mannen te koop in verschillende soorten en maten. Onze herenbadjassen van katoen (of badstof) zijn geweldig om te dragen in de sauna of na het douchen. Ze nemen het vocht goed op en dat scheelt weer tijd bij het afdrogen. Ook zijn ze lekker zacht en perfect geschikt om thuis aan te trekken. Ze zijn warm en zitten altijd goed.

Onze herenbadjassen vallen lekker ruim, zodat ze helemaal om je lichaam heen kunnen en goed dichtgeknoopt kunnen worden. Uiteraard kun je je badjas voor heren kopen in verschillende maten (van S tot XXL). Ook ons assortiment damesbadjassen is het bekijken waard. Misschien een leuk cadeautje voor een vriendin of collega. Onze badjassen zijn stuk voor stuk veel te leuk om zomaar aan je voorbij te laten gaan.