Gepersonaliseerde badjas

De badjassen die wij verkopen bij Funky Badjas zijn zeker niet saai. Wij hebben hele leuke designs en onderscheiden onszelf daarmee van andere winkels die badjassen verkopen. Toch is ook ons assortiment niet eindeloos, natuurlijk. Je loopt altijd nog het risico dat je toch iemand tegenkomt die toevallig dezelfde funky badjas heeft gekocht. Om ervoor te zorgen dat je echt een unieke badjas hebt, kun je bij ons ook een gepersonaliseerde badjas kopen. Zo weet je zeker dat jij jouw badjas overal herkent.

Geborduurde of bedrukte badjas

Bij Funky Badjas kun je je badjas op verschillende manieren laten personaliseren. Wij kunnen je badjas borduren of je badjas bedrukken. Beide zijn hele leuke manieren om je badjas net die persoonlijke touch te geven. Bij het bedrukken van een badjas wordt de verf van de badjas weggehaald, zodat er een witte print overblijft. Er komt dus geen extra verf bij. Dat is handig, want het betekent dat de print veel langer mee gaat. Je kunt hem er niet af wassen, je kunt hooguit de rest van de badjas zo vaak wassen dat die ook wit wordt (en dat duurt heel lang, want onze badjassen zijn echt van goede kwaliteit).

Badjassen borduren is een populaire manier om een badjas te personaliseren. Een borduursel, bijvoorbeeld een badjas met naam geborduurd, ziet er vaak chique en netjes uit. Het is wat romantischer en minder strak dan een print. Ook onze borduursels gaan heel lang mee, dus wat kwaliteit betreft maakt het niet uit welke van de twee je kiest. Het gaat hier helemaal om je eigen smaak, maar dat is natuurlijk ook de bedoeling bij een gepersonaliseerde badjas! Kies je voor een strakke, sportieve print, of juist voor de zachtere uitstraling van een borduursel?

Gepersonaliseerde badjas online kopen

Als je een gepersonaliseerde badjas zoekt, dan helpen wij je graag. In onze webshop kun je al wel zien dat we heel veel keuze hebben als het gaat om het personaliseren van je badjas. Je kunt zelf de kleur van je badjas kiezen, het model, de kleur van het geborduurde stukje en zelfs het lettertype! Wij borduren op de borst en de rug van de badjas en onze prints kunnen op de rug en de mouwen. Als je het zo leest is het misschien een hoop om in één keer over na te denken, maar in onze catalogus staat het allemaal heel duidelijk op een rijtje. Dat maakt de keuze al veel gemakkelijker.

Een gepersonaliseerde badjas is natuurlijk leuk voor jezelf, maar het is al helemaal een leuk cadeau. Je kunt iemand voor zijn verjaardag een mooie badjas met naam of initialen geborduurd geven. Eigenlijk geef je diegene dan jarenlang ontspanning in een comfortabele badjas. Ook voor een trouwdag of ander jubileum is een feestelijke badjas een leuk cadeau. Wij borduren namelijk niet alleen namen, je kunt ook een datum laten borduren of printen. Hoe mooi is het om een badjas te hebben met je trouwdatum op de rug en jullie initialen of namen op de borst? Dat kan trouwens ook vóórdat mensen gaan trouwen. Onze badjassen doen het door hun aparte designs erg goed op vrijgezellenfeestjes. De opties zijn oneindig en misschien maakt dat ons assortiment toch stiekem wel eindeloos.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95