Damesbadjas

Een damesbadjas moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Ten eerste moet hij natuurlijk lekker zitten. Het is immers moeilijk ontspannen met een ochtendjas die niet helemaal goed zit. Verder moet hij makkelijk om te slaan zijn en moet het materiaal gewoon goed zijn. Maar het liefst heb je natuurlijk een badjas die er ook een beetje leuk uitziet. Die zijn vaak wat lastiger te vinden. Zeker als je een originele badjas voor dames zoekt die wat modieuzer en fleuriger is dan de traditionele kamerjas met één kleur en weinig poespas. Wij weten ook hoe moeilijk dat is en besloten daar verandering in te gaan brengen. Bij ons vind je daarom alleen de meest opvallende, kleurrijke badjassen voor dames.

Unieke, modieuze damesbadjas

In de modewereld volgen trends elkaar in rap tempo op. We merkten echter dat badjassen daarin een beetje achterbleven. Maar waarom eigenlijk? De moderne, modebewuste vrouw wil er ’s ochtends bij het ontbijt en in de avonden na een dag hard werken ook gewoon goed uitzien. De badjassen in ons assortiment hebben daarom allemaal een design waarmee je zeker gaat opvallen, omdat deze modellen nergens anders te koop zijn. Toch is de voor ons nog altijd het allerbelangrijkste dat jouw badjas van uitstekend materiaal gemaakt is, want aan een badjas die niet lekker zit en niet lang meegaat heb je natuurlijk helemaal niets.

Badjassen hoor je te dragen. Als ze van zo een broze kwaliteit zijn dat je ze eigenlijk alleen nog maar durft op te hangen, kun je net zo goed een schilderij of heel fleurig behang kopen. En in een stuk behang kun je niet ontspannen. Soms lijkt het bij kleding alsof je een keuze moet maken tussen iets wat mooi is en iets wat lang meegaat. Wij zijn ervan overtuigd dat het allebei tegelijk kan en hebben ons daarom gericht op het ontwerpen van een aantal badjassen voor vrouwen waarvan je heel lang kunt genieten. En waarmee je gaat opvallen als je met je vriendinnen een wellness-weekendje hebt geboekt. Wedden dat jij het meest ontspant als je de meest stijlvolle dame in het gezelschap bent?

Damesbadjas online bestellen

Een van onze prachtige katoenen damesbadjassen bestellen is al bijna even eenvoudig als een badjas omslaan. De meeste tijd ben je misschien nog wel kwijt aan het kiezen van het model dat bij jou past. Ga je voor de stijlvolle kleuren van de Snowleopard of voor de sixties-vibe van onze Flower Power? Of hou je van de klassieke uni look, maar dan met een wat modernere twist? Dan is het Stonewashed model de juiste keuze voor je. Als je jouw keuze hebt gemaakt, is jouw funky badjas binnen enkele dagen al bij jou in huis, waarna jij meteen in stijl kunt genieten van volledige ontspanning.

Onze modellen zijn exclusief en nergens anders te koop. Zo weet je zeker dat jij er in een van onze badstof damesbadjassen een bijzondere look aan overhoudt, zodat je zelfs in de sauna de hipste dame van je vriendinnengroep bent. Bij ons tref je badjassen die speciaal gemaakt zijn om mee op te vallen!

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00