Cusom Made Funky badjassen, de mogelijkheden op een rij

Een Custom made Funky Badjas is altijd uniek en heeft een zeer hoge attentiewaarde. Het borduren van funky badjassen kan vanaf 1 stuk. Vanaf 300 stuks is er de mogelijkheid dat uw eigen thema, in onderling overleg met ons, in de vorm van een unieke badjas verwezenlijkt wordt. Custom Made-badjassen worden voor bijvoorbeeld wellness, spa's en sauna's ontworpen. De badjassen zijn een toegevoegde waarde in (design-)hotels, op cruiseschepen en luxe yachts, passen naadloos in uw Premium Kado Gids of hebben een hoge attentiewaarde bij bijvoorbeeld klanten-acties.

Hieronder leest u meer informatie, we hebben vele mogelijkheden toegelicht en op een rijtje gezet.

BASE-LINE
: Met vaste geborduurde ceintuur op de rug en de standaard futures inzake kwaliteit. Shawlkraag / Capuchon / Kimono - gepersonaliseerd met een geborduurd logo. Kleur, maten en lengtes naar eigen keuze.
BASE-LINE+: Hier gaan we een stap verder door de stof voor te wassen en eventueel te behandelen als velours. Eventueel zijn 2 kleuren-combinaties mogelijk, daarnaast brengen we kleine details aan. Deze elementen zo gepersonaliseerd mogelijk en hebben een zeer onderscheidend effect als resultaat.

COMFORT: Een speciaal ontworpen dessin - in onderling overleg rond een thema. All-over jaquard geweven met borduurmogelijkheden.
COMFORT+: Het jaquard dessin in gedeeltelijk velours uitgevoerd, hierbij kunnen uw diverse speciale wensen worden gerealiseerd.

CUSTOM: Geverfde garens in 2 kleuren jaquard geweven en velours, volgens eigen dessin en borders.
CUSTOM+: Compleet in opdracht ontworpen, vernieuwend jaquard model. Gerealiseerd in 4 tot 6 kleuren garens, met een eigen thema dat nog niet eerder ontworpen en geproduceerd is. Hierbij kunnen verschillende jaquard patronen verwerkt worden - daarnaast zijn ook melé-garens mogelijk.

Kortom: wij kunnen alles op het gebied van badstof naar wens ontwerpen, produceren, begeleiden en invoeren. Enige restricties zitten voornamelijk in de technische mogelijkheden, de aantallen en de gewenste levertijd. Informeer naar de antwoorden op uw specifieke vragen, we staan u graag volledig vrijblijvend te woord.

Bijkomende aspecten

BASELINE = kleinere aantallen en snelle levering.
CUSTOM+ = bestemd voor grotere aantallen. Hogere stylingkosten, intensieve begeleiding en langere levertijd.
OPTIONEEL: we bekijken graag samen met u de wijze van verpakking en labeling.
HEAVY DUTY: extra aanpassingen ten behoeve van duurzaamheid, voor gebruik in bijvoorbeeld sauna's, hotels, cruiseschepen en wellness.