Altijd gratis verzending
14 Dagen Garantie
Snelle levering!
Veilig betalen
Dames badjas "Snowleopard" vanaf
€ 79,00
Badjas "Stonewashed" vanaf
Aanbiedingsprijs € 39,95 Normale prijs € 59,00
Dames Badjas "Flowerpower" - aquablauw vanaf
€ 89,95

Badjas heren "Champ" vanaf
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "King" - rood vanaf
€ 99,95
Badjas heren "King" - blauw vanaf
€ 99,95
Badjas heren "Champ" vanaf
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Dames badjas "Flowerpower" vanaf
€ 89,95

Collectie Funky Badjassen

Internetwinkel Funky Badjas geeft badjas nieuwe impuls & kijk op de badjas. De winkel levert hippe en exclusieve badjassen, waarmee je voor de dag kunt komen.

Wie kent niet dat gevoel? Moe van het werk en allerlei beslommeringen. Net snel een maaltijd genuttigd. Dan is het heerlijk als even niets moet. Tijd voor jezelf. Een warm bad, lekker onderuit gezakt op de bank met een filmpje of een lekker boek. Daarbij hoort een gemakkelijke outfit. Wil je jezelf extra verwennen? Kies dan een luxe badjas met een thema.

Verwen jezelf met een Funky Badjas

Internetwinkel Funky-Badjas levert vernieuwende badjassen, die de avond thuis een bijzonder tintje geven. Je mag immers ook mooi zijn voor jezelf. Lees de klassieke roman als een King, kijk een sportwedstrijd in je Champ of beluister de seventies vinyl in een Flower Power badjas. Romantische avond met je partner? Kies dan de verleidelijke Snowleopard.

Op elke funku badjas zit de ceintuur vastgehecht op de rug. Nooit meer worstelen met die verschoven ceitnuur en eventueel gebroken lusjes! Aan deze innovatie herken je de echte originele FUNKY BADJAS.

Innoverend & Vernieuwend

Bekijk en vergelijk alle badjas modellen, maak je keuze, kies je maat en bestel! Voor jezelf of als kado? Succes verzekerd! We leveren rechtstreeks uit eigen voorraad dus badjas bestellingen voor 22:00 worden de volgende werkdag thuis bezorgd. Meerdere jassen nodig voor promotioneel gebruik, met bijvoorbeeld je eigen logo? Neem vrijblijvend contant met ons op - er is zeer veel mogelijk.

OORSPRONKELIJK Funky badjas is een aantal jaren geleden ontstaan uit een creatieve uitspatting om de badjas primair leuker en spannender te maken, wel met de functionele oergedachten "een badjas blijft een badjas". Kleurrijker en eigen identiteit verpakt in theam's voor vrouwen en zeker ook voor de mannen.

STYLING het onwerpen en verzinnen van leuke en onderscheidende badjassen is een gewelig leuk en creatief proces. Maar om vervolgens hieruit modellen te distilleren die echt te realiseren en te produceren zijn middels de nieuwste weeftechnieken, daarin zit voor ons de uitdaging.

TIJDLOOS HIP De badjas heeft een veel langere levensverwachting, zeker ten opzichte van de hedendaagse mode en trends die snel vervagen. Een uni badjas is tijdloos maar een funky badjas is tijdloos hip!

PRODUCT De kwaliteit staat daarbij voorop en we gebruiken dan ook alleen 100% gekamde katoen ,die reactief is geverfd. De binnenzijde is altijd badstof met hoge vochtopname en de buitenzijde galzend velours. De dessing zijn tot 6 kleuren jacquard geweven en het gewicht is 390 tot 420 grs/m2. Al onze badjassen zijn zo milieu-en mensvriendelijk mogelijk geproduceerd.

POSTIONERING We gaan voor een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. We hebben de beste velours-badstof genomen voor onze badjassen. Je bestelt een funky badjas exclusief online en de verzending is altijd GRATIS.

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN Onze huidige collectie aan badjassen is gevarieerd en bedoelt voor een brede groep eindgebruikers. We streven ernaar om continue funky badjas modellen aan onze collectie toe te blijven voegen.