Badjassen dames

Badjassen voor dames zijn er in allerlei soorten en maten. Kort en lang, felgekleurde badjassen en elegante badjassen voor vrouwen: het aanbod is enorm. Als je een badjas zoekt die wat hipper, spannender en fleuriger is dan de kamerjassen waar je iedereen al mee ziet lopen (nou ja, zitten), heb je echter opeens niet zoveel meer te kiezen. Dat beseften wij ons enkele jaren geleden en besloten daar wat aan te doen. Bij een modebewuste vrouw hoort immers ook een hippe badjas. Hier vind je dan ook alleen maar badjassen met een opvallend, origineel dessin. Zo kun jij stralen in een van onze exclusieve badjassen. Onze funky badjassen zijn nergens anders te koop.

Badjassen dames: kwaliteit en draagcomfort

Hoewel wij heel veel aandacht hebben gestoken in het ontwerpen van exclusieve katoenen damesbadjassen, is het nog altijd het belangrijkste dat een badjas lekker zit en van sterk materiaal gemaakt is. Al onze modellen damesbadjassen zijn dan ook ontworpen met het idee dat jij er zo lang mogelijk met volle teugen van kunt genieten. En dat ook nog eens voor een mooie prijs. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar als je een beetje moeite doet, kun je echt wel topkwaliteit katoen tegen een opvallend lage prijs vinden. Dat prijsverschil hadden we in onze zak kunnen steken, maar we hebben liever dat jij voor een mooi bedrag het stralende middelpunt van je vriendinnengroep bent.

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de badjas die jij kiest nog meer "jouw" badjas maken door hem te personaliseren. Wij kunnen bijvoorbeeld je naam erop borduren. Zo past je funky badjas niet alleen bij jouw stijl, je laat ook nog eens zien dat hij helemaal van jou en niemand anders is. Maar je hoeft een funky badjas natuurlijk niet per se met jouw naam te customizen. Als je bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een vriendinnenweekendje in een wellnesscentrum hebt, kun je er bijvoorbeeld ook een bedrijfslogo of datum op laten zetten. De badjassen in onze webshop zijn al uniek, maar op deze manier kun je ze nét nog een beetje exclusiever maken.

Online badjassen dames bestellen

Een klassieke badstof damesbadjas sla je gemakkelijk om en zit lekker. Daar mag je toch wel van uitgaan als je een badjas bestelt. Dat betekent echter niet dat je ofwel voor comfort, ofwel voor een leuk uitziende badjas hoeft te kiezen. Dat sluit elkaar namelijk helemaal niet uit. Voor een mooie, originele badjas ben je bij ons aan het juiste adres. En daar hoef je niet eens voor naar buiten. Je kunt gewoon vanuit je eigen huis onze webshop opzoeken en vervolgens heb je voordat je het weet jouw ideale funky badjas uitzoeken. ’s Avonds voor 22:00 besteld, de volgende dag al in huis!

Onze exclusieve badjassen zijn een fleurig, modieus alternatief voor de eentonigheid van de uni badjas. Verwen jezelf dus met een originele badjas waarin je geheid gaat opvallen of doe een badjas cadeau aan je familie of vrienden. Je zult het gemak en comfort van een funky badjas niet snel vergeten. Wij vinden dat de badjas lang genoeg het ondergeschoven kindje van de modewereld is geweest. In onze webshop vind je dan ook verschillende prachtige badjassen die bewijzen dat ontspannen ook in stijl kan.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00