Badjas vrouw

Wie houdt er niet van? Lekker lui opstaan op een vrije dag. Thee, ontbijtje, misschien een tijdschrift of de krant doorbladeren. En wat draag je dan? Natuurlijk: je funky badjas! Badjas en vrouw zijn op veel momenten een goede combinatie, of het nou gaat om een schattige ochtendjas of een praktische badjas voor de sauna. Badjassen zitten altijd super comfy. Je slaat ze om en je knoopt ze vast. Dat is nog eens wat anders dan die skinny jeans en killer heels.

Badjas dames, stijlvol en eigenwijs

Damesbadjassen zijn te koop in een heleboel leuke en aparte ontwerpen. In de meeste winkels, en zelfs in de meeste webshops kom je alleen van die saaie blauwe of witte badjassen tegen. Die hebben we ondertussen wel zo'n beetje gezien. Bij Funky Badjas koop je badjassen die wat meer pit hebben. Met onze alternatieve designs zeggen we: weg met dat saaie, badjassen voor dames kunnen ook leuk en stijlvol zijn! Zo kun je je zelfs op je luie ochtend nog mooi voelen, zonder ook maar moeite te doen. Het is toch heerlijk om je te hullen in een badjas van zachte stof die er nog mooi uitziet ook?

De leuke designs van onze badjassen zijn niet alleen maar cute, maar ook nog heel nuttig. Stel je bijvoorbeeld voor dat je een dagje wellness gaat doen bij de sauna. Iedereen hangt z'n badjas op aan dezelfde kapstok, maar jij zult de jouwe meteen terug kunnen vinden. Plus, je weet ook zeker dat niemand anders er per ongeluk met jouw badjas vandoor gaat. Een knappe dief die onopvallend zo'n vrolijk gekleurde badjas mee kan nemen (al begrijpen we natuurlijk wel waarom iemand dat zou willen: ze zijn gewoon jaloers). Zo wordt je relax-dagje nog meer ontspannen!

Badjassen dames online kopen

Wil jij ook zo'n funky badjas? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Op onze webshop kun je deze lekkere badjassen namelijk heel gemakkelijk kopen. Als je door ons assortiment bladert, zie je al gelijk een heleboel leuke badjassen. Die maken je lazy morning, je wellnessdagje of je relaxte avond helemaal af. Geen zin om na het douchen of baden eindeloos met een handdoek in de weer te zijn? Koop een damesbadjas van badstof! Dat is praktisch een handdoek die je aan kunt trekken.

Een damesbadjas van katoen is niet alleen handig na het douchen, maar hij zit ook nog eens heel lekker zacht. Het katoen is zo gemaakt dat het echt als een deken om je heen valt. En een voordeel van een badjas boven een fleece-dekentje: een badjas heeft altijd mouwen en past helemaal om je heen. Kortom, als je je ontspannen en huiselijk wilt voelen, heb je eigenlijk maar één ding nodig: een fijne badjas voor dames. Maar natuurlijk mag je ook een herenbadjas kopen, if that's your thing.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00