Badjas sauna

Bij een badjas zijn er eigenlijk maar een paar plekken waar je aan denkt: thuis, bij het zwembad en natuurlijk in de sauna. Badjas en sauna zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Iedereen die naar de sauna gaat heeft een lekkere katoenen badjas nodig om zich tussen de sessies door in te kunnen wentelen en helemaal tot rust te komen. Badjassen zijn natuurlijk ideale kledingstukken om in te ontspannen. Je trekt ze gemakkelijk aan en uit en ze zitten altijd comfortabel.

Welke badjas trek ik aan naar de sauna?

Bij Funky Badjas verkopen wij een heleboel verschillende soorten badjassen. Welke daarvan zijn nou geschikt voor de sauna? Ten eerste is het altijd handig om te kiezen voor een katoenen badjas (dat is een badjas van badstof). Katoen neemt heel goed water op en is daarom erg geschikt om te dragen op een natte huid. Er bestaan ook badjassen van fleece, maar fleece voelt nogal klef aan als het nat wordt. Voor een sauna-badjas is het dus beter om voor katoen te kiezen. Gelukkig hebben wij meer dan genoeg keuze in verschillende leuke modellen katoenen badjassen.

Wij verkopen lange badjassen en korte badjassen. Lange badjassen zijn fijn voor in de winter, als het buiten de sauna's en zwembaden eigenlijk helemaal niet zo warm is. Korte badjassen zijn dan weer heerlijk voor de zomer. Dan kun je ook gelijk je mooie gebruinde benen showen. Een badjas met capuchon kan ook heel handig zijn, bijvoorbeeld als je haar nat geworden is. Wij hebben in ieder geval badjassen in alle soorten en maten, sauna badjassen voor heren en natuurlijk sauna badjassen voor dames!

Badjas voor de sauna online kopen

Bij Funky Badjas kun je dus een sauna-badjas kopen. Wij hebben, zoals je misschien in ons assortiment al hebt gezien, hele bijzondere ontwerpen in de aanbieding. We stappen met onze webshop een beetje af van de typische witte en blauw-gestreepte badjassen en zijn altijd op zoek naar leuke printjes en opvallende designs. In de sauna kan het ontzettend handig zijn om zo'n opvallende badjas te hebben. Zeker als jij iemand bent die vaak zijn badjas kwijtraakt tussen alle andere saaie witte badjassen, dan is dit echt een uitkomst. Onze stonewashed badjas of flower power badjas vallen echt wel op als ze daar tussen alle brave witte badjassen hangen. Nooit meer je badjas kwijt en je loopt er ook nog heel modieus bij.

Mocht je nou alsnog bang zijn dat je je badjas kwijt raakt, of dat er iemand anders loopt met precies dezelfde vrolijk gebloemde badjas, dan hebben we nog een andere oplossing: een geborduurde badjas. Bij ons kun je een badjas bestellen met je naam of initialen (of een andere tekst) erop geborduurd. We borduren de borst en/of de rug van de badjas. We hebben verschillende kleuren en lettertypes beschikbaar, zodat je helemaal een gepersonaliseerde badjas krijgt. Zo weet je pas echt zeker dat niemand dezelfde badjas heeft als jij. Mocht iemand nou jaloers worden op jouw mooie badjas en zich 'per ongeluk' vergissen in welke badjas ze meeneemt, dan staat in ieder geval je naam er duidelijk op. Geen twijfel mogelijk: dit is jouw badjas.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95