Badjas met naam

Op de een of andere manier voelt het altijd heel bijzonder om kleding te dragen met je eigen naam erop. Misschien komt dat omdat vaak alleen mensen die 'erbij horen' kleding met hun naam dragen: beroemde sporters en andere bekende mensen. Bij Funky Badjas geven we jou de kans om je ook bij deze groep te voegen, met onze badjassen met naam. Badjassen met naam zijn heel leuk om zelf te dragen en misschien nog wel leuker om cadeau te geven. Op de webshop van Funky Badjas heb je verschillende opties om een badjas echt persoonlijk te maken.

Een echt persoonlijke badjas

Bij Funky Badjas kun je een badjas dus op verschillende manieren personaliseren. Wij hebben bijvoorbeeld de keuze om een bedrukte badjas of een geborduurde badjas te laten maken. Bij onze bedrukte badjassen onttrekken we de verf van de stof. De print is dus altijd wit en blijft heel goed zitten, zelfs als je de badjas vaak wast. Badjassen met bedrukking zien er stak en sportief uit. De bedrukking is meestal groot en lekker opvallend. We hebben de keuze uit verschillende lettertypes en stijlen, zodat je de badjas helemaal kunt aanpassen op degene die hem gaat dragen.

Een geborduurde badjas heeft een wat zachtere, meer romantische uitstraling. Borduursels zien er vaak wat chiquer uit dan bedrukking en zijn wat minder opvallend. Ook als het gaat om geborduurde badjassen geven wij je veel vrijheid in het ontwerpen. Wij kunnen zelfs logo's op onze badjassen borduren. Je kunt dus geborduurde badjassen prima gebruiken als relatiegeschenk of als groeps-outfit voor je bedrijf of studentenvereniging. Voor onze bedrukte en onze geborduurde badjassen geldt dat er heel veel keuze is in de kleur van de badjas en uiteraard ook in het ontwerp. Wil je een badjas met capuchon? Een lange badjas of een korte gepersonaliseerde badjas? Alles is mogelijk!

Badjas met naam online bestellen

Badjassen met naam kun je dus bestellen op de webshop van Funky Badjas. Hoewel wij heel veel aandacht besteden aan het uiterlijk van onze badjassen, staat kwaliteit nog altijd voorop. Je mag er dus vanuit gaan dat onze badjassen jaren mee gaan. De prints of borduursels zullen al die tijd ook goed blijven zitten. Zo maken wij onze badjassen absoluut het geld waard. Onze bedrukte en geborduurde badjassen zijn gemaakt van katoen (badstof dus). Een katoenen badjas is heel geschikt om te dragen op natte huid, zoals naar het zwembad, de sauna of gewoon na een bad of douche thuis. Let er dan wel op dat je je badjas eerst een keer wast, voordat je hem draagt. Na de eerste wasbeurt neemt hij namelijk veel beter water op.

Geborduurde of bedrukte badjassen kunnen natuurlijk ook in grote hoeveelheden besteld worden. Stel je voor dat je een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of een feestje op je vereniging hebt. Hoe grappig is het dan, als iedereen rondloopt in dezelfde feestbadjas? Laat de naam of het logo van je groep erop zetten en get ready to party. Vooral onze king-badjassen zijn erg populair voor dat soort gelegenheden.

Badjas heren "King"
Badjas heren "King"
€ 89,95
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00
Badjas "Stonewashed"
Badjas "Stonewashed"
€ 59,00