Badjas met capuchon

Voor sommige mensen is een badjas een soort vervanging voor een handdoek. In plaats van zich normaal af te drogen na een douche of bad, trekken zij gewoon hun badjas aan en klaar is kees. Dit is eigenlijk heel erg slim. Als je een badjas van badstof hebt, kan dat gewoon. Al is de vraag natuurlijk of het comfortabel is om zo'n nat kledingstuk te dragen. Als je graag je handdoek vervangt door een badjas, dan is een katoenen badjas met capuchon heel handig. De capuchon kan over je haar heen en zorgt er dus voor dat je natte haar nergens tegenaan komt.

Funky badjassen met capuchon

Bij Funky Badjas verkopen wij badjassen die niet alleen maar handig zijn om je haar mee af te drogen, maar die ook nog echt leuk zijn om te dragen. Sowieso zijn al onze badjassen heel comfortabel. De modellen die wij verkopen vallen altijd wat ruimer, waardoor je ze goed om je heen kunt slaan. Zo zitten ze lekker warm. Ook de stoffen die wij gebruiken zijn zacht en van hoge kwaliteit. Funky badjassen kunnen tegen een stootje en kunnen jaren gebruikt worden.

Maar onze badjassen zijn zeker niet alleen bijzonder vanwege hun kwaliteit. Als je ons assortiment al bekeken hebt, valt het waarschijnlijk op dat wij niet de standaard witte en blauwe badjassen verkopen die je overal ziet. Wij doen onze naam 'Funky Badjas' eer aan, door altijd te zoeken naar de coolste en leukste designs. Badjassen hoeven namelijk helemaal niet saai te zijn. Ze kunnen ook lekker apart en alternatief zijn en nog steeds hun functie goed vervullen. Uiteraard vallen onder deze bijzondere badjassen ook badjassen met capuchon.

Badjas met capuchon online kopen

Funky Badjas is een webshop, dus je kunt onze badjassen direct vanaf jouw computer bij ons kopen. Super handig! Je hoeft alleen maar even op onze site te zoeken naar de badjas die echt helemaal jou is en de goede maat te kiezen. Wij hebben lange badjassen en korte badjassen, badjassen met capuchon en badjassen zonder capuchon. Een badjas van badstof met capuchon is dus heel handig als je nat haar hebt. Maar ook als je haar droog is, is een capuchon nog chill. De stof van onze badjassen is namelijk lekker zacht en warm en waarom zou je dat niet om je hoofd heen willen hebben?

Wist je dat badjassen ook een heel leuk cadeau kunnen zijn? Zeker als je iemand een gepersonaliseerde badjas geeft. Bij Funky Badjas heb je de mogelijkheid een badjas te laten borduren, of een badjas te bedrukken. Een geborduurde of bedrukte badjas is een ideaal cadeau voor verjaardagen, jubilea, huwelijken of andere feesten. Als het gaat om het personaliseren van badjassen hebben wij bij onze webshop heel veel keuze. Lees onze informatie over gepersonaliseerde badjassen, of bekijk ze gewoon direct in de webwinkel! Onze gepersonaliseerde badjassen zijn ook in grote aantallen te koop. Vet leuk om voor iedereen dezelfde badjas te halen!

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95

Katoenen badjassen met capuchon bestellen

We worden in Nederland steeds bewuster van ons gedrag en op Funkybadjas.nl zijn wij dat ook! Dit is op persoonlijk vlak het geval (meditatie yoga), in voeding (biologische producten), maar ook als we kijken naar welke materialen we dragen. De  katoenen badjas is dan ook duurzaam en heeft voordelen!  Katoen wordt gemaakt van natuurlijke vezels, dit is een voordeelvoor veel van onze klanten. Katoenen badjassen nemen water goed op en zo blijf je lekker warm en droog. In tegenstelling tot synthetische badjassen blijven geurtjes niet hangen in je badjas van katoen.

Alle mensen hebben andere wensen! Dat geldt ook voor de keuze betreft een badjas. Dus shop lekker jouw hippe, eigentijdse droombadjas op Funkybadjas.nl!

Als je vandaag je badjas bestelt voor 22.00 uur heb je deze morgen al in huis! Onze vriendelijke klantenservice staat elke werkdag klaar om je te helpen, dus mail of bel ons bij vragen!