Badjas man

Ook mannen willen er soms modieus uitzien en misschien is een badjas dan voor de meeste mensen niet het eerste waar ze aan denken. Bij Funky Badjas zien we dat anders. Herenbadjassen hoeven helemaal niet saai wit of blauw te zijn. In de meeste winkels zijn dat wel de badjassen die je tegenkomt. Zeker badjassen voor heren hebben vaak de saaiste designs ooit. Eigenlijk zien ze er gewoon allemaal hetzelfde uit. Bij Funky Badjas hebben we besloten een alternatief te geven: Wij verkopen superleuke badjassen voor mannen (en ook badjassen voor vrouwen, uiteraard) die echt wel 'funky' genoemd mogen worden.

Badjassen voor mannen met funky designs

Als je even op onze website rondkijkt zie je al meteen dat dit niet de standaard badjassen zijn die je overal kunt kopen. Onze badjassen voor heren hebben opvallende kleuren en leuke designs. Sommige badjassen zien er gewoon leuk uit, andere zijn bijna een soort kostuum. Neem bijvoorbeeld onze Samurai-badjas. Dat is niet alleen een ochtendjas, maar hij kan gedragen worden als een kimono. Voel je eventjes een echte samoerai in het oude Japan. Natuurlijk droegen samoerai geen herenbadjas van badstof, maar de kleuren en het ontwerp zorgen er wel voor dat je je in een samoerai in kunt leven. Zoek een lange rugborstel die dienst kan doen als katana and you're ready to go!

Onze badjassen zijn natuurlijk niet alleen bedoeld om rollenspellen in te doen. Het zijn ook gewoon heerlijke kamerjassen om in te ontspannen. In deze drukke tijd is dat zeker geen overbodige luxe. Na een drukke dag, of zelfs een drukke week, is het geweldig om neer te kunnen zakken op de bank, in een lekker zachte badjas voor heren. Biertje erbij, televisie aan en eventjes je hersenen op stand-by. Een badjas is echt het ideale kledingstuk om in te ontspannen. Het is ook niet voor niks dat bezoekers van sauna's en kuuroorden (professionele ontspanningsplekken) altijd in badjassen rondlopen.

Badjas man online kopen

De badjassen van Funky Badjas zien er dus lekker anders uit, maar hebben gewoon dezelfde functie als de minder interessante witte badjassen die je overal ziet. Nog een voordeel aan onze badjassen, voor mensen die graag naar de sauna gaan: je raakt ze nooit kwijt. Zo'n blauwe of witte badjas kan nog wel eens per ongeluk meegenomen worden door iemand anders, of je kunt hem gewoon niet meer vinden tussen alle identieke badjassen. Met onze funky herenbadjassen is dat probleem verleden tijd. Onze kekke designs zijn direct te herkennen tussen alle saaie witte badjassen.

Funky Badjas is een webshop, dus behalve badjassen bekijken kun je op onze site ook meteen badjassen voor heren kopen (en uiteraard ook badjassen voor dames). Bekijk onze catalogus om alle badjassen te zien die wij verkopen. Onze stijl is alternatief en apart en je zal dus niet snel nog iemand tegenkomen met dezelfde badjas als jij. Daarnaast zijn onze badjassen voor mannen ook gewoon heel comfortabel en lekker warm. Dat is uiteindelijk toch waar het (voor de meeste mannen) om draait.

Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 89,95