Badjas kopen

Een badjas kopen kan een tijdrovende klus zijn. Als je naar een winkel toe gaat, loop je het risico dat jouw perfecte badjas net niet op voorraad is en dan maar naar huis gaat met een andere badjas dan je in gedachten had. Dat blijft aan je knagen. Maar zelfs webshops bieden tegenwoordig nog altijd vooral traditionele, eenkleurige badjassen aan. Een ontwerp dat nooit uit de mode gaat, maar misschien ook wel een tikkeltje saai. Waarom genoegen nemen met één kleur als je ook een badjas kunt bestellen met een origineel, kleurrijk ontwerp? Bij Funky Badjas vind je de mooiste badjassen met de meest vernieuwende, alternatieve dessins, die niet zomaar tijdloos, maar zelfs tijdloos hip zijn. Zo ontspan je in stijl.

Comfortabele, exclusieve badjas kopen

Uiteraard hebben onze badjassen niet alleen een uniek uiterlijk. Het belangrijkste is nog altijd dat hij lekker zit. Als je hem omslaat na het douchen of nadat je in bad geweest bent, moet je meteen in de relaxmodus kunnen gaan. En je bent natuurlijk extra ontspannen als je weet dat de badjas die je aantrekt met veel zorg en liefde is ontworpen en gefabriceerd. Wij nemen alleen genoegen met gekaard katoen dat helemaal nieuw is, want alleen dan kunnen wij jou garanderen dat jouw nieuwe funky badjas jou de grootste hoeveelheid comfort gaat bieden. En natuurlijk mag dat niet te duur worden ook; met geldzorgen aan je hoofd kun je niet ontspannen.

De badstof aan de binnenzijde van al onze badjassen is ontworpen om zeer veel vocht op te nemen. De meeste badjassen in ons assortiment hebben een velours buitenkant die de glans van jouw persoonlijkheid ook aan de buitenkant laat zien. Bovendien besteden wij veel aandacht aan het draagcomfort en gebruiksgemak van onze exclusieve badjassen. Een voorbeeld daarvan is de ceintuur, die is vastgemaakt aan de achterzijde van al onze modellen. Je zult dus nooit meer hoeven vechten met een ceintuur die om wat voor reden dan ook niet helemaal lekker meer om te knopen is. Een funky badjas zit altijd goed en gaat zo lang mee, dat je meteen nadat je hem hebt aangetrokken zorgeloos kunt relaxen.

Online badjas kopen

Een badjas bestellen gaat bij Funky Badjas heel gemakkelijk. Je hoeft niet meer onverrichterzake terug te keren naar huis omdat de kledingwinkel jouw kleur niet meer heeft of – nog erger – een minder leuke badjas te kopen. Bestel je badjas online en laat je overtuigen van het bestelgemak en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van ons aanbod. Zo koop je een originele badjas zonder dat je ook maar één stap buiten de deur hoeft te doen. Je bestelling wordt vervolgens supersnel bij jou bezorgd, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van het optimale comfort en gebruiksgemak van onze exclusieve, vernieuwende badjassen.

Je kunt jezelf verwennen met een luxe badjas uit ons assortiment, maar je kunt natuurlijk ook een van je vrienden of familieleden een prachtige badjas cadeau doen. Een funky badjas is namelijk niet zomaar een cadeau; door de hoge eisen die wij aan onze materialen stellen, zal iedereen die een funky badjas als geschenk krijgt er nog heel lang van genieten. Onze badjassen geven extra kleur aan het leven van iedereen die ze draagt.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95