Badjas heren

Je drukke werkdag zit er net op en je komt thuis. Tas in een hoek, autosleutels op het kasje en direct door naar de douche om alle stress en viezigheid van je af te spoelen. Eigenlijk is er dan na het douchen maar één ding dat je kunt doen: je lekker in je badjas op de bank nestelen en helemaal niks doen. Een badjas voor heren is heel erg geschikt om precies dat in te doen: ontspannen. In een badjas moet je niet even naar de winkel lopen, of het glas naar de glasbak brengen. Eigenlijk zou je ook geen belangrijke mailtjes moeten sturen in een badjas. Een badjas voor mannen zegt: Ik ben nu eventjes klaar. Ik hoef even helemaal niks.

Soorten badjassen voor heren

Badjassen voor de man zijn te koop in verschillende soorten. Zoals je op onze site wel kunt zien, zijn al onze badjassen sowieso al heel verschillend in ontwerp. Wij vinden het leuk om eens iets anders te verkopen dan die saaie witte of blauwe badjassen die je bij elke andere winkel kan kopen. Een badjas mag best wat persoonlijks hebben. Daarom doen we de naam Funky Badjas eer aan en verkopen wij funky designs. Heb je je altijd al een koning of een samoerai-krijger willen voelen? Dit is je kans! Bekijk ons assortiment maar eens om te zien wat voor coole mannenbadjassen we allemaal te koop hebben.

Badjassen zijn heel lekker zacht en warm en zijn daarom geschikt om te dragen na een lange, vermoeiende dag. Of juist op een vrije ochtend, als je nog geen zin hebt om je uit bed direct aan te kleden. Badjassen voor heren van katoen nemen heel goed water op. Deze zijn dus heel handig om mee te nemen naar de sauna of om aan te trekken na het douchen. Zo hoef je je niet eens heel goed af te drogen. Je trekt eigenlijk je handdoek gewoon aan. Zeker een herenbadjas met capuchon is dan handig: dan kun je ook meteen je haar afdrogen.

Badjas voor heren online kopen

Ben je helemaal overtuigd geraakt en wil je nu zelf ook zo'n leuke herenbadjas hebben? Dan hebben wij goed nieuws voor je: op de webshop van Funky Badjas kun je namelijk heel gemakkelijk al onze grappige en alternatieve badjassen bestellen. Het kost maar een paar klikken met je muis om zo'n badjas voor mannen in huis te halen en onze badjassen worden ook nog eens in no-time bezorgd. Ruim op tijd dus voor dat sauna-uitje met je vrouw dat je eigenlijk helemaal vergeten was, of voor als je komend weekend even niks te doen hebt.

Je kunt onze badjassen ook in grotere aantallen bestellen, bijvoorbeeld als je een feestje hebt met het bedrijf of met een vereniging. Hoe grappig is het als iedereen rondloopt in onze king-badjassen? Weinig moeite, veel plezier. Dat beschrijft zowel een badjas, als online shoppen. Meer dan genoeg redenen om een badjas te bestellen bij Funky Badjas.