Badjas feest

Hoe zorg je ervoor dat jouw feest een party om nooit te vergeten wordt? Met een onvergetelijk souvenir natuurlijk. Wie met een badjas feest viert, heeft daar ook na afloop nog lang wat aan. Tijdens het feest zorgt een badjas voor een relaxte, losse sfeer en daarna helpt hij je ontspannen en denk je bovendien nog lang met een glimlach terug aan een geslaagde avond. Zo doe je dus niet alleen jezelf, maar ook je vrienden, familie of collega’s een plezier met een heerlijke dosis comfort. Vooral als je voor een van onze originele designs gaat. Neem maar eens een kijkje in ons assortiment. Zou jij een badjas met zoveel kleur en zo een uniek uiterlijk snel vergeten?

De perfecte badjas voor jouw feest

Los van het feit dat deze exclusieve modellen nergens anders te koop zijn, zijn er volop mogelijkheden om ze volledig aan de gelegenheid aan te passen. Organiseer je bijvoorbeeld een bedrijfsfeestje in een wellnesscentrum of neem je je studentenvereniging mee naar de sauna? Dan kun je bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of de vereniging op de funky badjassen te laten drukken of borduren. Voor een vrijgezellenfeest of simpelweg een heerlijk weekendje weg met vrienden of vriendinnen wil je misschien wel dat iedereen een badjas met zijn eigen naam heeft. Of wellicht wil je op iedere badjas een zelf bedacht logo laten drukken. Ook dat kan. En wat is er nu beter voor de sfeer dan samen ontspannen?

Met een funky badjas ziet iedere gast op jouw feestje of partijtje er op zijn best uit. In onze webshop vind je zes prachtige modellen die allemaal met zorg ontworpen en geproduceerd zijn, waarmee een maximum aan comfort en kwaliteit gegarandeerd is. Je hoeft jouw gasten of collega’s dus niet in zo’n saaie uni ochtendjas te steken; met een funky badjas voelt iedereen zich mooi. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Omdat wij zeer nauwkeurig in de gaten houden of ieder productieproces wel zo goed en efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt, kunnen wij onze funky badjassen namelijk voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Badjas feest online bestellen

Soms is het jammer als een feest voorbij is, maar met een funky badjas kun je eindeloos genieten van het meest relaxte aspect van de avond of het weekend. En als je ze laat customizen met een aandenken aan het bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest of de studentenvereniging, zorg je voor een herinnering die iedereen bijblijft. En lang ook, want onze funky badjassen gaan niet in de verkoop voordat wij zeker weten dat ze lang meegaan, lekker zitten en zeer gemakkelijk in gebruik zijn. Anders heeft het geen zin. Jij en al je vrienden en collega’s hebben hem namelijk nodig om zorgeloos in te ontspannen.

Een bedrijfslogo drukken op een funky badjas levert natuurlijk ook een prachtig relatiegeschenk op. Een badjas customizen is dus ook een leuk idee als je iemand een badjas cadeau wilt geven. Bekijk daarom eens rustig de mogelijkheden en ervaar voordat jouw funky badjassen arriveren alvast het enorme bestelgemak van onze webshop.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95