Badjas borduren

Bij Funky Badjas zijn wij altijd heel erg op zoek naar de leukste en meest aparte en opvallende badjassen om in onze winkel te verkopen. We hebben altijd super leuke designs, die echt persoonlijkheid uitstralen. Door een badjas te kiezen die bij jou past, vertel je al heel veel over wie je bent. Natuurlijk kan het altijd nog persoonlijker: een unieke badjas, die niemand anders heeft. Dit kun je bereiken door een geborduurde badjas te bestellen. Zet je naam, initialen of logo op je badjas en laat de wereld zien dat dit echt jouw badjas is en van niemand anders.

Badjas borduren: de opties

Als het gaat om geborduurde badjassen hebben wij nog steeds heel veel keuze voor jou. Natuurlijk kun je zelf de kleur van je badjas en van het borduursel kiezen. Onze badjassen zijn zeker niet allemaal saai wit of blauw. We hebben een rijk assortiment aan badjassen in verschillende kleuren. Wil je een felroze of een pimpelpaarse badjas met naam geborduurd? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Onze badjassen worden geborduurd op de borst en op de rug. Ook daarin heb je dus de keuze. Wil je allebei of één van de twee?

Verder hebben wij verschillende lettertypes die we kunnen gebruiken bij het borduren. Deze gaan van dikke letters die aan Amerikaanse universiteiten doen denken, tot elegante kalligrafie-letters. Ook de kleur van het borduursel mag je zelf kiezen. Misschien wel de belangrijkste keuze bij het bestellen van een geborduurde badjas, is het model badjas. Wij hebben lange en korte badjassen, badjassen met capuchon en nog veel meer opties. Zo maken we je geborduurde badjas echt persoonlijk.

Geborduurde badjas online kopen

Het moge ondertussen duidelijk zijn dat je bij Funky Badjas geborduurde badjassen kunt bestellen. Een badjas met borduursel is een geweldig cadeau voor vrienden of vriendinnen, je partner, of zelfs voor al je collega's. Eigenlijk is er bijna niemand die het niet leuk zou vinden om een gepersonaliseerde badjas met zijn of haar naam of initialen te krijgen. Naast geborduurde badjassen, kun je bij ons ook badjassen bedrukken (oh help, nog meer keuze). Een badjas bedrukken ziet er wat vlotter en sportiever uit, terwijl een geborduurde badjas meer zacht, romantisch of luxueus is.

Zoveel opties, duizelt het je al? Waarschijnlijk is het handig om gewoon even in onze webshop te kijken. Onze menu's zijn overzichtelijk, zo kun je in één oogopslag zien hoe je geborduurde of bedrukte badjas eruit komt te zien. Dat is natuurlijk veel fijner dan erover moeten lezen. Het bestellen van onze gepersonaliseerde badjassen gaat snel en eenvoudig en de badjassen worden in de meeste gevallen al binnen twee werkdagen geleverd. Natuurlijk kun je onze feestbadjassen ook in grote aantallen bestellen, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje.

Bij Funky Badjas letten wij heel erg op het uiterlijk van onze badjassen, maar misschien nog wel meer op de kwaliteit ervan. Onze badjassen verliezen bijna geen kleur bij het wassen en het materiaal is stevig en goed in elkaar gezet. Je mag er ook op rekenen dat de borduursels en prints jaren meegaan, samen met de badjas. Dat is de kwaliteit waar wij bij Funky Badjas voor staan.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95