Badjas bedrukken

Bij Funky Badjas zoeken wij altijd naar de leukste, schattigste of stoerste designs voor onze badjassen. Zoals je in ons assortiment wel kunt zien, hebben wij badjassen met heel veel verschillende kleuren en printjes in de aanbieding. Onze badjassen zijn net even anders dan de badjassen die je in alle andere winkels tegenkomt. Bij ons kun je dus de ochtendjas vinden die echt bij je past. Wil je toch nog een badjas die net wat persoonlijker is? Dan hebben wij zeker een oplossing voor je: badjas bedrukken.

Badjassen bedrukken: een echt persoonlijke badjas

Customized kleding is natuurlijk altijd heel cool. Het doet een beetje denken aan bekende sporters of grote sterren, die kleding met hun naam erop dragen. Nu kun jij je ook een beetje een beroemdheid voelen, door een badjas te bestellen met je naam erop. Zo lijkt de badjas speciaal voor jou gemaakt (en dat is dan ook wel een beetje zo). Badjassen met naam zijn heel leuk en handig om te dragen, bijvoorbeeld naar de sauna. Ze vallen direct op en door de bedrukking is er geen twijfel mogelijk of dit wel jouw badjas is. Dat voorkomt weer een ongemakkelijk moment bij de kapstok.

Uiteraard hoeft de bedrukking geen naam te zijn. Ook andere woorden of cijfers (denk aan een geboortejaar, of een sport-nummer) zijn mogelijk. Misschien ga je altijd met een vaste vriendengroep naar de sauna of naar het zwembad. Dan is het een leuk idee om bij elkaar passende badjassen te hebben met een soort teamnaam erop. Wij bedrukken badjassen op meerdere plekken, namelijk op de mouwen en op de rug. Het is dus ook mogelijk om bijvoorbeeld een grote print op de rug te doen met een groepsnaam, en jullie voornamen op de mouwen. Ook leuk: badjassen met de naam van bijvoorbeeld je studentenvereniging erop. Geef een themafeest, waar iedereen rondloopt in dezelfde funky badjas. Gegarandeerd succes!

Bedrukte badjassen online kopen

Bij Funky Badjas hebben wij verschillende manieren om een gepersonaliseerde badjas te maken. Behalve badjassen met bedrukking, verkopen wij ook geborduurde badjassen. Welke van die twee beter is, is natuurlijk aan jou. Geborduurde badjassen met naam hebben misschien wat meer een vintage-uitstraling en zien eruit als handwerk. Bedrukte badjassen zijn strakker en daardoor wat sportiever. Voor beide technieken geldt dat wij verschillende mogelijkheden hebben voor lettertypes en plaatsing.

Een bedrukte badjas is niet alleen heel leuk voor jezelf, maar ook als cadeau. Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerde badjas cadeau bij een bruiloft, een verjaardag of als relatiegeschenk aan een zakelijke partner. Ook een leuk idee: een badjas cadeau op je trouwdag, een echte feestbadjas dus. Je kunt de datum waarop jullie getrouwd zijn op een badjas laten drukken, samen met jullie namen. Kies een mooi, romantisch lettertype uit voor de bedrukking (of laat de badjas borduren, als je het echt romantisch wilt maken) en een mooie kleur en wij regelen de rest. Je partner zal erg blij zijn met zo'n leuk, persoonlijk en comfortabel cadeau.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95
Badjas heren "Champ"
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Badjas heren "Samurai"
Badjas heren "Samurai"
Aanbiedingsprijs € 79,95 Normale prijs € 89,95