Badjas badstof

Een badjas van badstof heeft twee belangrijke functies. Hij moet vocht op kunnen nemen en lekker zitten, zodat je uit bad of uit de douche meteen in de ontspanningsmodus kunt gaan. Elke fatsoenlijke badstof badjas voldoet aan deze voorwaarden. Helaas zijn badjassen die daarnaast ook nog leuk en origineel zijn vrij zeldzaam. Het beeld dat mensen van een badjas hebben is namelijk nog altijd de klassieke eenkleurige kamerjas. Die werkt altijd, maar het kan veel spannender. Wie op zoek is naar een opvallend, modieus alternatief voor de standaard badjassen waar iedereen al mee loopt is bij ons aan het juiste adres. Met de bonte designs van onze funky badjassen relax je net een beetje mooier.

Badjas met badstof van hoge kwaliteit

In ons assortiment vind je zes verschillende modellen, die allemaal met zorg ontworpen zijn en allemaal gemaakt zijn van badstof. Die zorg hebben wij niet alleen besteed aan het ontwerpen van een exclusief uiterlijk, maar ook aan het draagcomfort, de duurzaamheid van de stof en het gebruiksgemak. Wat heb je immers aan een ochtendjas die niet lekker zit en binnen de kortste keren kapot is? Wie onze badjassen draagt moet cool en relaxed zijn. Wij doen er daarom alles aan om te kunnen garanderen dat een badjas uit onze webshop lang meegaat en jou op weg helpt naar volledige, zorgeloze ontspanning. Met minder nemen wij geen genoegen. Jij toch ook niet?

Dat is natuurlijk geen kwestie van afwachten en hopen dat het goed komt. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan om erachter te komen waar de beste katoen voor de laagst mogelijke prijs geproduceerd wordt. Hieruit kwam een aantal fantastische fabrikanten, met wie wij ervoor zorgen dat jij de ultieme relax-ervaring hebt zonder dat je daar te veel geld voor moet neerleggen. Want geef nou toe: het wordt toch niet veel relaxter dan weten dat je meer straalt dan de rest van je vrienden en familie en dat ook nog eens hebt kunnen bereiken zonder daar een berg met geld tegenaan te gooien?

Badjas badstof online bestellen

Optimaal draagcomfort en ultiem gebruiksgemak in een prachtige, opvallende badjas is niet zo ver weg als je misschien zou denken. In onze webshop bestel je snel en eenvoudig een badstof badjas. Deze ontwerpen zijn exclusief verkrijgbaar bij Funky Badjas. Je vindt ze dus nergens anders. Met een van de katoenen badjassen die wij aanbieden ga je dus geheid opvallen. Laat je dus overtuigen door de kleurrijke, hippe designs en het heerlijke comfort van een funky badjas. En aan het gebruiksgemak hebben we ook gedacht: omdat de ceintuur is vastgehecht aan de achterzijde van al onze modellen, hoef je nooit meer te worstelen met een badjas die niet goed meer dicht te knopen is.

Je hoeft niet te kiezen tussen een comfortabele ochtendjas, iets moois om mee te relaxen of een badjas met duurzaam katoen, zodat je niet binnen de kortste keren een nieuwe hoeft te kopen. Kies voor een funky badjas van katoen en je hebt het allemaal. De badjas waar jij altijd al naar op zoek was zit daar ongetwijfeld ook tussen.

Oranje funky badjas kopen
Dames badjas "Flowerpower"
€ 89,95
Funky badjas rood
Badjas heren "Champ"
Aanbiedingsprijs € 59,95 Normale prijs € 79,95
Funky badjas
Badjas heren "King" - blauw
€ 99,95